ΑΕΚ: Μπήκε και ο Μήτογλου

ΑΕΚ: Μπήκε και ο Μήτογλου
Photo Credits: INTIME

«Παρών» ο Σίμος Μήτογλου στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμόγελα στην ΑΕΚ με τον Σίμο Μήτογλου.

Η ΑΕΚ προπονήθηκε το πρωί της Πέμπτης (22/2) στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» και ο τεχνικός της, Ματίας Αλμέιδα είχε έναν λόγο παραπάνω να χαμογελά. Ο «Pelado» είδε τον Σίμο Μήτογλου να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς και να φωνάζει… παρών ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ το Σάββατο (24/2) στη Λαμία κόντρα στην τοπική ομάδα.

Θυμίζουμε πως ο Μήτογλου αισθάνθηκε ενοχλήσεις παραμονές του ματς με την Κηφισιά (3-0) και έμεινε εκτός. Έτσι εν απουσία του τιμωρημένου Βίντα και του επίσης τραυματία, Μουκουντί, ο Αλμέιδα αναγκάστηκε να παρατάξει την ΑΕΚ με άμυνα ανάγκης, αφού ο Κάλενς έπαιξε δεξιός στόπερ και ο Χατζισαφί αριστερός κεντρικός αμυντικός.

Από εκεί και πέρα, ενόψει Λαμίας παραμένει ερωτηματικό ο αρχισκόρερ της ομάδας και τη φετινή σεζόν, Λιβάι Γκαρσία που όπως είχε αναφέρει και χθες το enwsi.gr, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X