«Πληγώθηκε» από τα…δικά της παιδιά (VIDEO)

«Πληγώθηκε» από τα…δικά της παιδιά (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

manolas-karabelas-katsouranisΤα παιχνίδια της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό είναι ντέρμπι ανεξάρτητα της κατάστασης που βρίσκονται οι δύο ομάδες. Η σημερινή μέρα, κρύβει δύο αναμετρήσεις της Ενωσης με τους «πράσινους», το 2000 και το 2011. Ανεπιτυχείς αμφότερες, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» έφυγαν ηττημένοι. Ωστόσο, το εντυπωσιακό κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτών των αναμετρήσεων είναι πως η ΑΕΚ «πληγώθηκε» από παίκτες που ήταν ή έγιναν στην πορεία, «δικά» της παιδιά.

Στο ματς του 2000, το γκολ της «πράσινης» νίκης πέτυχε στο τελευταίο λεπτό του ματς ο Μπλένταρ Κόλα. Ο Αλβανός μέσος, που αργότερα φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ, έγινε προπονητής στα τμήματα υποδομής, ανέλαβε ακόμα και το τιμόνι της ομάδας. Η ΑΕΚ προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια της, ο Παναθηναϊκός έκανε καλή σεζόν και αυτό αποτυπώθηκε στο γήπεδο. Αναμφίβολα πάντως, πολλά θα ήταν διαφορετικά εάν ο Λάκης είχε αξιοποιήσει τη μαγική προσπάθεια του Νικολαϊδη και δεν πλάσαρε άουτ στη μεγάλη ευκαιρία του ματς.

Ενδεκα χρόνια μετά, η ΑΕΚ φιλοξενούνταν ξανά από τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ. Πάλι η Ενωση έψαχνε κάπου να πιαστεί, ενώ οι «πράσινοι» ήταν σε πορεία πρωταθλητισμού. Αυτός που πλήγωσε την ΑΕΚ ήταν ο Κώστας Κατσουράνης, που με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ, ενώ ο Βύντρα πέτυχε το 2-0. Ο Σκόκο εξέθεσε τον Χιμένεθ που τον είχε κρατήσει στον πάγκο και λίγο μετά την είσοδο του σκόραρε με υπέροχη προσπάθεια, αλλά έπειτα από φάση που ξεκίνησε με επιθετικό φάουλ του Καντέ, ο Σισέ έκανε το τελικό 3-1.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”GksCCxNu6oE” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”zN5rwKsDd_w” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X