Κλήση της ΔΕΑΒ για τους πυροβολισμούς στο Απόλλων Ποντίων - Μανδραϊκός

Κλήση της ΔΕΑΒ για τους πυροβολισμούς στο Απόλλων Ποντίων - Μανδραϊκός
Photo Credits: INTIME

Η ΔΕΑΒ ανακοίνωσε κλήσεις σε ακρόαση για τους εκπροσώπους του Απόλλωνα Ποντίων και Μανδραϊκού για τους πυροβολισμούς που έπεσαν στο μεταξύ τους παιχνίδι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Απόλλων Ποντίων και ο Μανδραϊκός κλήθηκαν σε ακρόαση από την ΔΕΑΒ για τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ των φιλάθλων τους και τους πυροβολισμούς που έπεσαν, που οδήγησαν στην διακοπή του αγώνα τους για το πρωτάθλημα ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι υπήρξαν συμπλοκές εντός και εκτός γηπέδου ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων έπειτα από ένα χαμένο πέναλτι των φιλοξενούμενων, ενώ υπήρξαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να πάρουν τους παίκτες στα αποδυτήρια και να διακόψουν τον αγώνα, ενώ η Αστυνομία προχώρησε σε 10 προσαγωγές. .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

” Κλήσεις σε ακρόαση, για τη Δευτέρα 26/02/2024 και ώρα 11.00, διά των νόμιμων – καταστατικών εκπροσώπων τους, προς τα ερασιτεχνικά σωματεία ποδοσφαίρου με τις επωνυμίες ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ και ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ, για σοβαρά επεισόδια μεταξύ των φιλάθλων τους που περιελάμβαναν συμπλοκές και πυροβολισμούς κατά τον μεταξύ τους αγώνα που έγινε στις 18/02/2024 στο γήπεδο Γκορυτσάς Ασπροπύργου για το πρωτάθλημα Α΄ Τοπικής Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής (ΕΠΣΔΑ), ο οποίος και συνεπεία των ανωτέρω, διεκόπη. Ήτοι για παραβάσεις του άρθρου 1 παρ.2 του ν.4326/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 9 του ν.5085/2024″.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X