Αρτέτα: «Κυριαρχήσαμε, αλλά δεν καταφέραμε κάτι καλό»

ΑΕΚ: Ενδιαφέρον από Τουρκία για Σιμάνσκι
Photo Credits: INTIME

Η έλλειψη εμπειρίας στo Τσάμπιονς Λιγκ αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα στην ήττα της Άρσεναλ από την Πόρτο για την φάση των «16» τόνισε ο Μικέλ Αρτέτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άρσεναλ, που δεν είχε κανένα σουτ στην αντίπαλη εστία παρά το γεγονός ότι είχε την πλειοψηφία της κατοχής στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, γνώρισε την ήττα με τέρμα του Γκαλένο στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο αγώνας της Τετάρτης στο «Ντραγκάο» ήταν το πρώτο νοκ-άουτ παιχνίδι της Άρσεναλ για το Champions League υπό τον Αρτέτα και ήρθε έξι σεζόν μετά την τελευταία φορά που αγωνίστηκε στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης, το 2016-17.

«Κυριαρχήσαμε πραγματικά στο παιχνίδι αλλά μας έλειπε ο σκοπός, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Έπρεπε να έχουμε πολύ περισσότερη επιθετικότητα, να σπάσουμε τις γραμμές, να παίξουμε μπροστά, να δημιουργήσουμε πολύ μεγαλύτερη απειλή στην πίσω γραμμή τους», είπε ο Αρτέτα στους δημοσιογράφους.

«Στο δεύτερο ημίχρονο τα πήγαμε πολύ καλύτερα και δημιουργήσαμε πολλές καταστάσεις χωρίς ωστόσο να καταφέρουμε κάτι καλό, αλλά θα μάθουμε από αυτό».

Όταν ρωτήθηκε αν η έλλειψη εμπειρίας στο Τσάμπιονς Λιγκ θα μπορούσε να ήταν ένας παράγοντας για το τέρμα στις καθυστερήσεις, ο Αρτέτα είπε: «Ήταν η τελευταία φάση. Η αλήθεια είναι ότι είχε μεγάλη επίδραση στο αποτέλεσμα».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X