Μπακασέτας: «Εκπληκτικός ο Ντραγκόφσκι, δεν μας τιμά ότι συνέβη με τον Τάισον»

Μπακασέτας: «Εκπληκτικός ο Ντραγκόφσκι, δεν μας τιμά ότι συνέβη με τον Τάισον»
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Μπακασέτας στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού, στάθηκε και το επεισόδιο που είχε με τον Τάισον στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Μπάμπα Ράχμαν: «Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Μπάμπα, γιατί είναι εξαιρετικός παίκτης και χαρακτήρας. Έμαθα ότι είναι καλά και αυτό είναι το χαρμόσυνο. Η υγεία είναι πάνω απ’όλα».

Για την πρόκριση στον τελικό: «Σίγουρα δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι, αλλά ξέρουμε ότι στη δουλειά που κάνουμε μετράει το αποτέλεσμα, το αποτέλεσμα δείχνει ότι είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου που ήταν ένας στόχος μας. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε τα λάθη μας για να παρουσιαστούμε καλύτεροι για την συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Για το αν έχει ξαναζήσει τέτοιο παιχνίδι: «Όχι δεν νομίζω να έχω παίξει, να αλλάζουν έτσι τα συναισθήματα τόσο πολύ, για αυτό το ποδόσφαιρο είναι ο Βασιλιάς».

Για την διαχείριση του ματς: «Όταν παίζεις κόντρα σε μεγάλες ομάδες οφείλεις να διαχειρίζεσαι, θα υπάρξει και κούραση αλλά ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί οφείλουμε να κοιτάξουμε το καλύτερο για την ομάδα».

Για τον Ντραγκόφσκι: «Ήταν εκπληκτικός, νομίζω αν δεν ήταν αυτός, βέβαια σημαντικό ήταν και το γκολ του Λημνιού, αλλά αυτό που έκανε μετά ο Νταγκόφσκι ήταν εκπληκτικό».

Για τον Τάισον: «Είχα προσμονή ήθελα να παίξω, θεωρώ ότι καλώς έγινε και αγωνιστήκαμε και οι δύο ποδοσφαιριστές σήμερα, σίγουρα δεν μας τιμάει αλλά ο καθένας ξεχωριστά έκανε την τοποθέτησή του, υπάρχει ένταση, υπάρχουν πολλά αλλά χάρηκα που και οι δύο αγωνιστήκαμε σήμερα σε αυτό το παιχνίδι».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X