Εσείς δεν μπορείτε να μιλάτε για «θυγατρικές»

Εσείς δεν μπορείτε να μιλάτε για «θυγατρικές»

Ο Ενωσίτης με αφορμή το πράσινο... παραλήρημα και για τον Καρλίτος βάζει τα πράγματα στην θέση τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κοινό αφήγημα των τελευταίων ημερών από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό είναι περί «θυγατρικών» με σαφή στοχοποίηση της νταμπλούχου ΑΕΚ, όμως προτού το κάνουν αυτό έπρεπε να βάλουν τα πράγματα κάτω και να δουν τι ισχύει και τι όχι από όσα λένε.

Θέλετε να πάμε τα πράγματα χρονικά… Πριν λίγες ημέρες ο «πράσινος» κατά δική του ομολογία αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας είχε βγει στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ μετά την άρνηση του «ερυθρόλευκου» αιτήματος για αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και δήλωσε ότι η ΑΕΚ κάνει ό,τι θέλει τις μικρές ομάδες. «Όσον αφορά τους “μικρούς” (Λαμία, Παναιτωλικός, Κηφισιά, ΠΑΣ Γιάννινα) που ψήφισαν λευκό διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα αποδείχθηκε πως είναι… υποχείρια της ΑΕΚ. Πρέπει να ξέρετε πως τα πρόσωπα του περιβάλλοντος ΑΕΚ, δεν είναι πρόσωπα με προσωπικότητα, σημειώνοντας παράλληλα πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανησυχεί μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Λέω πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανησυχεί, γιατί έχει αυτή της συμμαχία με την ΑΕΚ. Αυτός πρωτοστάτησε το 2016 για να αλλάξει ρότα το ελληνικό πρωτάθλημα μέσω των Ενώσεων και τώρα άλλα συμβαίνουν», ήταν χαρακτηριστικά η δήλωσή του.

Και λίγα 24ώρα αργότερα το πήρε αμάσητο ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος μετά το 2-2 με τη Λαμία των 10 παικτών στη Λεωφόρο για να το πει. «Το πρωτάθλημα για να είναι αξιόπιστο, να έχει επιτυχία και κόσμο πρέπει οι ομάδες να αντιμετωπίζουν τις ίδιες συνθήκες. Έχουμε ομάδες που έχουν θυγατρικές ομάδες, διαιτησίες περίεργες, οι διαιτητές φοβούνται. Υπάρχουν διαιτητές που φοβούνται», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Με απλά λόγια Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πήγαν στην ίδια ρητορική με σαφή υπονοούμενα. Και πάμε στα χθεσινά… Στο άκουσμα της είδησης ότι ο Καρλίτος θα λείψει στο σαββατιάτικο ματς με τη Λαμία ο Παναθηναϊκός έκανε ένα story στον επίσημο λογαριασμό του για την απουσία του έμπειρου Ισπανού επιθετικού.

Έβαλαν την είδηση από τον Sport-FM και μία φατσούλα με απορία… Αλλά, μάλλον, είναι ξεκάθαρο πως οι άνθρωποι είναι κα άσχετοι και προπαγανδιστές… Και αυτό γιατί δεν μπορούν να διαβάσουν ούτε το γνωστό σε όλους ποινολόγιο της Λίγκας.

Και πάμε στο προκείμενο…. Η Λαμία είχε δηλώσει την ποινή του Καρλίτος στις 5 ή 6 Φλεβάρη για το ματς με την ΑΕΚ και για κάρτα που είχε δεχθεί στις 4 του μήνα στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δηλαδή πριν από ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ! Είναι δε δηλωμένο στο ποινολόγιο της Super League στις 10/2! Στο επίσημο site της Λίγκας!

Απλά τώρα «ξύπνησαν» στον Παναθηναϊκό, προφανώς μετά την «ζημια» που τους έκανε η Λαμία με 10 παίκτες. Η Λαμία έπαιξε για περισσότερα από 70 λεπτά με αριθμητικό μειονέκτημα στη Λεωφόρο. Προηγήθηκε με 0-1, βρέθηκε να χάνει με 2-1 και βρήκε γκολ ισοφάρισης. Μέγα κάζο για τον Παναθηναϊκό που προσπαθεί κατ’ αυτόν τον τρόπο να δικαιολογήσει την αποτυχία με αστείες δηλώσεις, tweet και stories στο Instagram!

Θέλετε και άλλες απαντήσεις στην «πράσινη προπαγάνδα»; Η Λαμία που κυνηγά την εξάδα, στο τελευταίο καρέ αγώνων έχει πρόγραμμα-βουνό. Έπαιζε στη Λεωφόρο με Παναθηναϊκό, ακολουθεί το ματς με την ΑΕΚ (24/2), παίζει στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (24/2) και υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (28/2). Προφανώς ο Βόκολος έκρινε πως στο ματς με τον Ατρόμητο έχει τύχη η ομάδα του να πάρει αποτέλεσμα και δεν τον αφήνει εκτός. Ο Καρλίτος δεν έπαιξε στη Λεωφόρο, είναι εκτός με την ΑΕΚ και παίζει με ΠΑΟΚ. Φαίνεται πως η Λαμία έπρεπε να ρωτήσει τον κύριο Αλαφούζο για το πού έπρεπε να λείψει ο Ισπανός φορ.

Και επειδή στην Ελλάδα ευτυχώς έχουμε και σωστά ρητά, λένε ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί». Ο Ολυμπιακός δεν θα έπρεπε να μιλάει τόσο εύκολα, διότι τα παραδείγματα των Ιωνικού, Πλατανιά και σε αρκετές σεζόν του Ατρόμητου δεν έχει ξεχαστεί. Ενώ στη Λεωφόρο ακόμα «κλαίνε» οι φίλοι του Παναθηναϊκού για τον υποβιβασμό του Λεβαδειακού του Κομπότη στη Super League 2.

Ο Ενωσίτης

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X