Ντουράντ: «Θέλω να πάρω το τέταρτο χρυσό μου ολυμπιακό μετάλλιο»

Ντουράντ: «Θέλω να πάρω το τέταρτο χρυσό μου ολυμπιακό μετάλλιο»
Photo Credits: INTIME

Ξεκάθαρους έκανε τους στόχους του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Κέβιν Ντουράντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες φαίνεται πως παίρνουν πολύ στα σοβαρά το επερχόμενο Ολυμπιακό τουρνουά και στόχος τους είναι φυσικά η κατάκτηση.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Κέβιν Ντουράντ σε δηλώσεις του. Ο σούπερ-σταρ των Φίνιξ Σανς σε συζήτηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες τόνισε πως επιθυμεί να πάρει το 4ο χρυσό Ολυμπιακό του μετάλλιο.

«Θέλω να πάρω το τέταρτο χρυσό μου ολυμπιακό μετάλλιο. Θέλω να έχω έναν κανονικό ρόλο. Να παίξω σημαντικά λεπτά συμμετοχής. Είμαι έτοιμος».

«Είμαι ενθουσιασμένος να είμαι μέλος αυτής της αδελφότητας πάλι. Αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί. Έχεις All Stars του NBA σε μία ομάδα, όχι για ένα σαββατοκύριακο, αλλά για το καλοκαίρι. Ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο με τους καλύτερους. Θέλω να δω πού βρίσκομαι ανάμεσα στους κορυφαίους. Οι προπονήσεις θα σε κάνουν καλύτερο. Προφανώς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα είναι εκεί. Ίσως είναι εκεί ο Λέοναρντ, ο Ίρβινγκ, ο Κάρι, ο Τζορτζ, νέα παιδιά όπως ο Έντουαρντς, ο Τέιτουμ»

«Όταν πάμε, θέλω να κάνουμε μία δήλωση για το πόσο κυρίαρχοι είμαστε. Θέλω να ρίξουμε 40αρες και 50αρες. Θέλω να το κάνουμε».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X