ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα κρατάει τον Χατζισαφί και του δίνει νέο συμβόλαιο

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα κρατάει τον Χατζισαφί και του δίνει νέο συμβόλαιο
Photo Credits: INTIME

Νέο συμβόλαιο στον Ιρανό αμυντικό αναμένεται να προσφέρει η ΑΕΚ, αφού ο Ματίας Αλμέιδα εκτιμά πολύ την παρουσία του εντός και εκτός γηπέδου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Έχει πιθανότητες να συνεχίσει στην ΑΕΚ». Αυτά ήταν τα λόγια του Ματίας Αλμέιδα για τον Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος αγωνίστηκε μετά από αρκετό καιρό με τα κιτρινόμαυρα.

Μάλιστα, ο Αργεντινός τεχνικός χρησιμοποίησε για περισσότερο από μισή ώρα ως κεντρικό αμυντικό τον Ιρανό, δίνοντας πλέον μία άλλη προοπτική στις επιλογές του.

Ο «Πελάδο», όπως είναι γνωστό, εκτιμά πολύ τον διεθνή άσο και πέρυσι τέτοια περίοδο εκείνος ήταν που εισηγήθηκε την παραμονή του στην ομάδα.

Κάτι αντίστοιχο φαίνεται πως θα συμβεί και φέτος, με τον 34χρονο παίκτη να παίρνει πλέον ευκαιρίες και ως στόπερ, και όχι μόνο ως αριστερό μπακ που πλέον υπάρχει ο ανεβασμένος Σταύρος Πήλιος.

Όπως γράφει η Ώρα των Σπορ, είναι αρκετά πιθανό λόγω και του Αλμέιδα, ο Χατζισαφί να υπογράψει νέο μονοετές συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο», παραμένοντας στην ομάδα και να συνεχίζει να υπολογίζεται ως σημαντική μονάδα στα πλάνα του προπονητή του, είτε για το κέντρο της άμυνας είτε για το αριστερό άκρο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X