ΑΕΚ: Η γυναικεία ομάδα futsal διέλυσε με 4-2 τον Παναθηναϊκό!

ΑΕΚ: Η γυναικεία ομάδα futsal διέλυσε με 4-2 τον Παναθηναϊκό!
Photo Credits: INTIME

Μετά την ανδρική ήταν η σειρά της γυναικείας ομάδας futsal της ΑΕΚ να νικήσει τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την ανδρική ήταν η σειρά της γυναικείας ομάδας futsal να συντρίψει τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα η  ΑΕΚ επικράτησε με 4-2 των «πρασίνων» στην Παλλήνη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Women’s Futsal Championship.

Ο τεχνικός της «Ένωσης», Χρήστος Χριστόπουλος, παρά τις αρκετές απουσίες της ομάδας, κατέβασε ένα απολύτως επιθετικό σχήμα, με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ έπαιζε… μονότερμα τον Παναθηναϊκό, που προσπαθούσε να κλείσει τους χώρους. Στη μοναδική αντεπίθεση που έβγαλαν οι «πράσινες» κατάφεραν να σκοράρουν. Το 0-1 ήταν και το σκορ του ημίχρονου.

Με παρόμοιο τρόπο ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος. Η ΑΕΚ ήταν στην επίθεση και ο Παναθηναϊκός έπαιζε άμυνα. Όμως, ξανά, σε αντεπίθεση, οι «πράσινες» σκόραραν και έκαναν το 0-2. Η «Ένωση» δεν το έβαλε κάτω και είχε άμεση απάντηση με την Τσελέντη. Και στη συνέχεια, η Νίκα, αρχικά, ισοφάρισε και έπειτα έβαλε μπροστά στο σκορ την ΑΕΚ. Μάλιστα, έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα, πετυχαίνοντας χατ τρικ και το τέταρτο γκολ της «Ένωσης».

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ΑΟ 4-2
Σκόρερς: Τσελέντη (1), Νίκα (3)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X