Λιούμπιτσιτς ο 17ος: Τρομερός πλουραλισμός στα γκολ για την ΑΕΚ - Ούτε στην χρονιά του νταμπλ τόσοι οι σκόρερ! (VIDEO)

Λιούμπιτσιτς ο 17ος: Τρομερός πλουραλισμός στα γκολ για την ΑΕΚ - Ούτε στην χρονιά του νταμπλ τόσοι οι σκόρερ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ βρίσκει γκολ απ' όλους δείχνοντας τρομερό πλουραλισμό τη φετινή σεζόν, πράγμα που δεν είχε ούτε πέρσι, όπου κατέκτησε το νταμπλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ούτε ένας ούτε δύο ούτε τρεις ούτε 13, αλλά 17 διαφορετικούς σκόρερ έχει στο φετινό πρωτάθλημα η ΑΕΚ και ενώ μένουν ακόμη 13 ματς μαζί με τα play offs.

Και γιατί το τονίζουμε; Διότι έχει τεράστια σημασία ο αριθμός που επιδεικνύει τον τεράστιο πλουραλισμό που διαθέτει η ΑΕΚ και δεν είχε ούτε την περσινή σεζόν, όπου κατέκτησε τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο.

Η Ένωση, λοιπόν, είδε την Κυριακή να σκοράρεις δις ο on fire Λιβάι Γκαρσία, αλλά και ο νεοαποκτηθείς άσος, Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς. Και το όνομα αυτό έχει τη σημασία του όχι γιατί πρόκειται για τον παίκτη που δαπανήθηκαν πολλά εκατομμύρια ευρώ για να έρθει στην Ελλάδα, γιατί έγινε ο 17ος ποδοσφαιριστής που σκόραρε τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα για την ΑΕΚ, η οποία έχει σπάνιο πλουραλισμό στα γκολ.

Είναι χαρακτηριστικό πως στις δύο προηγούμενες σεζόν υπήρξαν 13 το 2022-23 και 15 το 2021-22 και υπάρχουν ακόμη 13 αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της ομάδας για αυτή τη σεζόν.

Δείτε το γκολ του Λιούμπιτσιτς:


Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X