Ποιο ματς της ΑΕΚ θα αλλάζατε: Με τον Άγιαξ, με την Ντιναμό ή με την Ρεάλ (VIDEO)

Ποιο ματς της ΑΕΚ θα αλλάζατε: Με τον Άγιαξ, με την Ντιναμό ή με την Ρεάλ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Σε ποιο ματς θα αλλάζατε την ροη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τους δρόμος προς την Νέα Φιλαδέλφεια και συγκεκριμένα στο γήπεδο της ΑΕΚ «Αγία Σοφία – OPAP Arena», βγήκε ο Δημήτρης Μωυσιάδης και ρωτούσε τον κόσμο της Ένωσης σε ποιο παιχνίδι θα άλλαζαν την ροη.

Πολλοί απάντησαν το φετινό παιχνίδι με τον Άγιαξ το 1-1 στην «κιτρινόμαυρη» έδρα όπου αν έβαζε ο Γιόνσον το γκολ στην τελευταία φάση, ενδεχομένως η ΑΕΚ να συνέχιζε σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Κάποιοι άλλοι απάντησαν το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου στην έδρα της Ουκρανικής ομάδας για το Europa League, όπου ο Μασούντ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία.

Επιπλέον στην κουβέντα μπήκε και το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ στην ήττα των «κιτρινόμαυρων» με 3-2 για τους ομίλους του Champions League όταν ο Κλωναρίδης παρά τα δύο γκολ που πέτυχε δεν κατάφερε να κάνει το χατ-τρικ ή να πασάρει δίπλα του στον Γιακουμάκη ώστε να μπορέσει η Ένωση να πάρει την νίκη.

Δείτε το βίντεο:

 

@sport24gr 🦅 Χαμένη ευκαιρία Μασούντ στο Κίεβο, πλασέ Ντέμη στην παγωμένη Μόσχα ή τετ α τετ Κλωναρίδη στο καυτό ΟΑΚΑ; 🎙️Ο @dimitrismoi ρωτά τους φίλους της ΑΕΚ σε ποιο ματς της κιτρινόμαυρης ιστορίας θα άλλαζαν τη ροή και αυτοί απαντούν Εσύ για ποιο παιχνίδι θα γυρνούσες τον χρόνο πίσω; #SPORT24 #aek #aekfc #αεκ #football #ποδοσφαιρο #fyp #foryou #fy #greecetiktok ♬ πρωτότυπος ήχος – sport24gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X