Με Τάισον η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Με Τάισον η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Αθήνα με την υπόλοιπη αποστολή για τη ρεβάνς του δεύτερου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα (17:00) για την Αθήνα ενόψει του δεύτερου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Τάισον θα ταξιδέψει κανονικά ενώ βρίσκεται εν αναμονή της απόφασης στην έφεση που κατέθεσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, για την ποινή που του επιβλήθηκε, μετά την αποβολή του στον πρώτο ημιτελικό.

Η εκδίκαση της έφεσης για Τάισον και Μπακασετα ορίστηκε την Τετάρτη (21/2) στις 10:00 και η απόφαση θα έχει εκδοθεί έως τις 12:30.

Η τελευταία πρόβα της ομάδας διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία.Ο προπονητής δούλεψε κατά κύριο λόγο με τους παίκτες πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Ράφα Σοάρες, Νάσμπεργκ και Τσιγγάρας.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του Δικεφάλου για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X