Μπάγερν Μονάχου: Σκέφτεται να αποχωρήσει ο Κίμιχ το καλοκαίρι

Μπάγερν Μονάχου: Σκέφτεται να αποχωρήσει ο Κίμιχ το καλοκαίρι
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με πληροφορίες της BILD, ο Κίμιχ σκέφτεται να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν Μονάχου το τελευταίο διάστημα βιώνει μια χαοτική κατάσταση με συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, που την έχουν φέρει στο -8 από την πρωτοπόρο, Μπάγερ Λεβερκούζεν

Αυτό φαίνεται και στο Champions League καθώς οι «Βαυαροί» ηττήθηκαν με 1-0 από τη Λάτσιο στο πρώτο ματς της φάσης των «16» και να χρειάζονται την ανατροπή για να προκριθούν στα προημιτελικά.

Παρόλα αυτά, δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για εσωτερικές τριβές στα αποδυτήρια μεταξύ των παικτών και του Τούχελ, με τον Τζόσουα Κίμιχ να σχεδιάζει να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι.

Αυτό, αναφέρει δημοσίευμα της BILD, το οποίο αναφέρει πως ο Γερμανός κεντρικός χαφ έχει παρατηρήσει αρκετές φορές έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του, ενώ θεωρεί ότι η σχέση του με τον Τούχελ δεν είναι καλή.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο, με τον Κίμιχ να αποτελεί βασικό πυλώνα της Μπάγερν εδώ και πολλά χρόνια, μετρώντας 373 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει κατακτήσει και 20 τρόπαια.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X