Απίστευτο και όμως αληθινό: Η Μπεσίκτας του Σάντος «τελείωσε» παίκτη επειδή… είχε προφίλ σε δημοφιλές dating app! (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο και όμως αληθινό: Η Μπεσίκτας του Σάντος «τελείωσε» παίκτη επειδή… είχε προφίλ σε δημοφιλές dating app! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ναι, είναι αλήθεια, η Μπεσίκτας «τελείωσε» παίκτη της επειδή... είχε προφίλ σε δημοφιλές dating app

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 21χρονος Εμιράν Ντελιμπάς αποτελεί παρελθόν από την Μπεσίκτας, αφού «πλήρωσε» την… ερωτική του δραστηριοποίηση στο διαδίκτυο!

Υπάρχουν συμβόλαια που έχουν «σπάσει» για κάποια αψιμαχία με τον προπονητή, για κάποια χρηματική οφειλή. Ο Εμιράν Ντελιμπάς ωστόσο, έγραψε ιστορία κατά κάποιον τρόπο αφού είδε την πόρτα της εξόδου από την Μπεσίκτας του Φερνάντο Σάντος για τον πιο… ιδιαίτερο λόγο!

Οι Αετοί τελείωσαν τον 21χρονο και η φημολογία στην Τουρκία συνδέει αυτή τους την απόφαση με το γεγονός ότι… βγήκε στη φόρα το προφίλ του σε δημοφιλές dating app. Ο Ντελιμπάς διατηρούσε λογαριασμό στη συγκεκριμένη εφαρμογή, στην οποία προέβαλλε τον εαυτό του- με ψεύτικη ηλικία 24 ετών – αναζητώντας συντρόφους.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X