Δέκα συλλήψεις για τα επεισόδια με πυροβολισμούς στο Απόλλων Ποντίων – Μανδραϊκός!

Δέκα συλλήψεις για τα επεισόδια με πυροβολισμούς στο Απόλλων Ποντίων – Μανδραϊκός!
Photo Credits: INTIME

Στη σύλληψη δέκα ατόμων προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια στον Ασπρόπυργο και τους πυροβολισμούς που έπεσαν σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνολικά δέκα συλλήψεις έγιναν από τις αρχές στον Ασπρόπυργο, από από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ο.Π.Κ.Ε., μετά από συμπλοκή που σημειώθηκε με πυροβολισμούς σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Όπως έγινε γνωστό από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής που χειρίστηκε προανακριτικά την υπόθεση, δέκα άτομα συνελήφθησαν από τις αρχές, καθώς σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στον Ασπρόπυργο, συμμετείχαν σε επεισόδια, στα οποία σημειώθηκαν πυροβολισμοί.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, φωτοβολίδων, πυροτεχνημάτων και όπλων, καθώς και για επικίνδυνη οδήγηση. Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων των 2 ανηλίκων για την παραμέληση της εποπτείας τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατά τη διεξαγωγή ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού αγώνα σε γήπεδο του Ασπροπύργου, σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ οπαδών, κατά τη διάρκεια της οποίας έλαβαν χώρα πυροβολισμοί και ο αγώνας διακόπηκε.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X