ΑΕΚ: Δέκα σερί ματς ως βασικός με ασίστ ή γκολ ο Λιβάι Γκαρσία!

ΑΕΚ: Δέκα σερί ματς ως βασικός με ασίστ ή γκολ ο Λιβάι Γκαρσία!
Photo Credits: INTIME

Σε φοβερή κατάσταση ο Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι on fire και φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε ματς.

Ο 26χρονος έχει καταφέρει σε δέκα σερί ματς που έχει αγωνιστεί ως βασικός με τη φανέλα της ΑΕΚ είτε να σκοράρει είτε να δώσει κάποια ασίστ.

Η αρχή έγινε πριν από 3 μήνες και έξι ημέρες. Ήταν στο 3-0 επί της Λαμίας στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου σκόραρε. Στις 14 Δεκεμβρίου ήταν ο παίκτης που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 3-1 από τον Άγιαξ.

Ακολούθησε το γκολ στο 2-2 με τον Παναιτωλικό στις 18 Δεκεμβρίου, ενώ τρεις μέρες αργότερα βρήκε ξανα δίχτυα στο 2-2 με τον Πανσερραϊκό, ενώ έδωσε και ασίστ. Στο 3-0 με τον Βόλο λίγο μετά τη διακοπή των εορτών (3/1) βρήκε δις δίχτυα στο 3-0 με τον Βόλο για να σκοράρει και στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη (7/1) με τον Ολυμπιακό (1-2).

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (2-2) στις 14 Γενάρη πέτυχε και τα δύο γκολ της Ένωσης, ενώ το «έσταξε» και στο 4-2 με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην Τούμπα και στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ (11/2) έδωσε την ασίστ για το 0-1 του Ελίασον, για να ακολουθήσουν τα δύο γκολ απόψε.

Και τι γράφει εν τέλει η ούγια; Ότι ο Λιβάι στα 10 τελευταία ματς που έχει ξεκινήσει βασικός στην ΑΕΚ μετρά 12 γκολ και δύο ασίστ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X