ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων του παιχνιδιού με την Κηφισιά

Εικόνες από το ΑΕΚ - Κηφισιά
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι του ματς της Νέας Φιλαδέλφειας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική και με εξαιρετικά χορταστικό θέαμα, κέρδισε με 3-0 την Κηφισιά. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι του ματς της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Θεατής σχεδόν σ’ ολόκληρο το ματς ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ. Συμμετείχε στο παιχνίδι κυρίως με τα πόδια, σε κάποιες επιστροφές της μπάλας. Αλλά μέχρι εκεί.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Πολύ καλό ματς και από τον Γάλλο μπακ, ο οποίος επέστρεψε μετά από πολύ καιρό στην βασική ενδεκάδα. Πολλές και σωστές συνεργασίες με τον Ελίασον στα ανεβάσματά του. Και φυσικά χωρίς απολύτως κανένα προβλήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Εχσάν Χατζισαφί: Επιστρατεύτηκε για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στο κέντρο της άμυνας. Είχε να παίξει στόπερ ο Ιρανός, από το ξεκίνημα της περυσινής σεζόν, αλλά τότε ήταν σε τριάδα. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, βοήθησε την ΑΕΚ το γεγονός πως ο Χατζισαφί ήταν στα στόπερ, διότι πήρε δημιουργία από τα μετόπισθεν.

Άλεξ Κάλενς: Δεν είχε και πολλή δουλειά ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός. Έβγαλε ένα από πιο εύκολα απογεύματα της καριέρας του, χωρίς να πιεστεί και κρατώντας απλώς την θέση του και καλύπτοντας τους χώρους.

Σταύρος Πήλιος: Ένα από τα καλύτερα ματς του με την φανέλα της ΑΕΚ. Εξαιρετικά τα ανεβάσματά του και οι συνεργασίες που είχε με τον Γκατσίνοβιτς. Έκανε τρομερές κινήσεις και με την μπάλα στα πόδια του, αλλά και χωρίς την μπάλα.

Γενς Γιόνσον: Με τον τρόπο που έπαιξε ο Δάνος, επί της ουσίας δεν χρειαζόταν καν να υπάρχουν στόπερ. Ο Γιόνσον έκανε αμέτρητα κλεψίματα μπάλες και έδωσε αμέτρητες δεύτερες κατοχές στην ΑΕΚ. Και φυσικά έδειχνε να βρίσκεται παντού όχι απλώς στην μεσαία γραμμή, αλλά σ’ ολόκληρο το γήπεδο.

Ορμπελίν Πινέδα: Δεν χρειάστηκε να ανεβάσει πολύ στροφές ο Μεξικανός χαφ. Έκανε απλώς τα απαραίτητα, αλλά και αυτά ήταν υπερ -αρκετά για να φτιάχνει σωστά το παιχνίδι της ΑΕΚ και να βοηθά και να συνεισφέρει τα μέγιστα στην καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Στίβεν Τσούμπερ: Πολύ καλό ματς από τον αρχηγό της ΑΕΚ. Με τρομερές εμπνεύσεις με την μπάλα στα πόδια του, εξαιρετικές συνεργασίες αλλά και πρέσινγκ ασταμάτητο στον αντίπαλο. Πολύ κινητικός και με πολλές δυνάμεις αλλά και σωστές επιλογές.

Νίκλας Ελίασον: Σούπερ ματς από τον Σουηδό. Έστησε ένα μικρό πάρτι στην δεξιά πλευρά της επίθεσης της ΑΕΚ και ήταν κίνδυνος – θάνατος κάθε φορά που έπιανε την μπάλα στα πόδια του. Τρομερή η ενέργεια που έκανε για να απελευθερωθεί αλλά και η σέντρα του, στο πρώτο γκολ του Γκαρσία.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Από τους κορυφαίους της ΑΕΚ και σ’ αυτό το ματς ο Σέρβος χαφ. Έκανε πράγματα και θαύματα στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Κινητικός πολύ, με σωστές ενέργειες και εξαιρετικές συνεργασίες μ’ όλους τους παίκτες της επίθεσης της ΑΕΚ.

Λιβάι Γκαρσία: Κέρδισε ένα πέναλτι στο οποίο δεν ευστόχησε, πέτυχε δυο γκολ, ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχε τις πέντε τελικές στην εστία από τις οκτώ που είχε συνολικά η ΑΕΚ. Ήταν κυριολεκτικά ασταμάτητος και φυσικά και τα δυο γκολ που έβαλε, ήταν γκολάρες.

Σέρχιο Αραούχο: Μπήκε κεφάτος στο ματς, βρέθηκε σε κάποιες φάσεις μέσα στην αντίπαλη περιοχή και προσπάθησε να εκτελέσει. Ενώ δυο φορές του πήρε αμυντικός της Κηφισιάς την μπουκιά από το στόμα την τελευταία στιγμή, μετά από σέντρα του Άμραμπατ.

Νορντίν Άμραμπατ: Πολύ κεφάτος μπήκε στο ματς. Έβγαινε συνεχώς στα άκρα και δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις για την άμυνα της Κηφισιάς. Και σε μια απ’ αυτές τις προσπάθειες, έδωσε την ασίστ για το γκολ του Λιούμπιτσιτς.

Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς: Πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ. Και μάλιστα με κεφαλιά. Έκανε εξαιρετικό ματς από την στιγμή που μπήκε. Και στην πάσα που κάνει στο γκολ που ακυρώθηκε ως οφσαίντ, έδειξε πόσο γρήγορη σκέψη έχει στο παιχνμίδι του.

Ροντόλφο Πισάρο: Μπήκε και αυτός με κέφι. Προσπάθησε να μπει σε κάποιες φάσεις. Κυνήγησε μπάλες. Και γενικώς πρόλαβε και αυτός να φανεί στο παιχνίδι.

Κώστας Γαλανόπουλος: Από την στιγμή που έγινε η αλλαγή του Γιόνσον, υπήρχαν κάποια προβλήματα στο παιχνίδι της ΑΕΚ στην μεσαία γραμμή. Η είσοδος του Γαλανόπουλου τα έλυσε αυτά τα προβλήματα και η ΑΕΚ ισορρόπησε και πάλι.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X