Αλμέιδα για Χατζισαφί: «Αν μείνω στην ΑΕΚ θα έχει πολλές πιθανότητες να ανανεώσει - Τον βλέπω στο μέλλον στόπερ»

Αλμέιδα για Χατζισαφί: «Αν μείνω στην ΑΕΚ θα έχει πολλές πιθανότητες να ανανεώσει - Τον βλέπω στο μέλλον στόπερ»
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα αναφέρθηκε στο μέλλον του Εχσάν Χατζισαφί στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποκάλυψη για το μέλλον του Εχσάν Χατζισαφί στην ΑΕΚ από τον Ματίας Αλμέιδα μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε πως εφόσον μείνει στην ΑΕΚ, ο Ιρανός θα έχει πολλές πιθανότητες να ανανεώσει το συμβόλαιό του ενώ τόνισε πως στο μέλλον τον βλέπει να αγωνίζεται ως στόπερ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ματίας Αλμέιδα:

Για τους τραυματίες κι αν ένιωσε ότι υπήρξε… εφησυχασμός των παικτών του μετά την αποβολή;

«Ξεκινάω με το δεύτερο ερώτημα: Όχι! Οι ποδοσφαιριστές συνέχισαν. Είναι αλήθεια ότι είναι πιο δύσκολο όταν ο αντίπαλος μένει με 10 γιατί κλείνεται και το σκορ είναι 0-0. Πάντα είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε, αλλά όταν παίζουμε με παίκτη παραπάνω είμαστε πιο υποχρεωμένοι. Οι παίκτες έδειξαν υπομονή, έπαιξαν με πάσες. Συνδυαστικό παιχνίδι και από τα άκρα και τη μέση του γηπέδου. Αν είχαμε εκμεταλλευτεί πλήρως τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο το ματς θα είχε τελειώσει εκεί».

Μία ημέρα πριν το ματς απόψε τραυματίστηκαν δύο στόπερ στην ίδια προπόνηση! Αυτό σκεφτήκαμε να παίξει ο Χατζισαφί αριστερό στόπερ και ο Κάλενς δεξί. Τα πήγαν καλά. Ο Μουκουντί έχει έναν τραυματισμό εδώ και καιρό διάστημα, έπειτα από την επιστροφή του από την Εθνική δεν τον είχαμε διαθέσιμο. Ο Μήτογλου θα έπαιζε στη θέση του Βίντα. Έχει έναν σπασμό στη γάμπα. Ειχαμε πάρει ήδη την απόφαση να εκτίσει ο Βίντα και όταν προέκυψε το θέμα των τραυματισμών δεν είχαμε χρόνο για άλλη απόφαση. Η θέση που έπαιξε ο Χατζισαφί το βλέπω για το μέλλον! Το ειχα δει και πριν. Είναι συνηθισμένος να κάνει επίθεση

Έχει πολλή τεχνική να παίξει στόπερ. Είναι γρήγορος. Τον βλέπω στο μέλλον σε αυτή τη θέση. Σήμερα υποχρεώθηκα να τον βάλω σε αυτή τη θέση, αλλά τον βλέπω και στο μέλλον».

Αν θα δώσει τη συγκατάθεσή του για να ανανεώσει ο Χατζισαφί;

«Εχει συμβόλαιο αυτό τη στιγμή. Θέλω να περιμένω να τελειώσει αυτή η σεζόν. Να δω πώς θα τελειώσουμε. Γνωρίζουν οι παίκτες ότι είναι σε αυτόν τον ανταγωνισμό. Κάθε ένας που τελειώνει το συμβόλαιό του θα πρέπει να δείξει ότι αξίζει. Ο Χατζισαφί είναι μεγάλος επαγγελματίας, πολύ καλός παίκτης και εξαιρετικός συμπαίκτης. Αν μείνω στην ΑΕΚ έχει πιθανότητες να συνεχίσει».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X