Έχασε την ευκαιρία η ΑΕΚ - Έμεινε στο 1-1 με τον Βόλο

Έχασε την ευκαιρία η ΑΕΚ - Έμεινε στο 1-1 με τον Βόλο
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη ευκαιρία να ανέβει στην 4η θέση της βαθμολογίας απώλεσε η ΑΕΚ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με το Βόλο στο Δ.Γ. Σουρμένων, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Women’s Football League.

Η ομάδα του Νίκου Κωτσοβού, δεν κατάφερε να κατακτήσει το τρίποντο που θα της έδινε μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση, καταφέρνοντας όμως και πάλι να μείνει αήττητη στις καθυστερήσεις, μιας και ισοφάρισε στο 92′.

Η ΑΕΚ είχε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει πρώτη το σκορ, χωρίς όμως επιτυχία. Όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να διεκδικήσουν το γκολ, και τελικά το πέτυχαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 71′. Οι «κιτρινόμαυρες» αντέδρασαν και κυνήγησαν μέχρι τέλους την ισοφάριση η οποία ήρθε στις καθυστερήσεις. Μετά από κόρνερ, η Στεφάτου σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα, με το γκολ να χρεώνεται ως αυτογκόλ.

ΑΕΚ – Βόλος 2004 1-1

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X