Οταν ο Ολυμπιακός έδινε πριμ, επειδή κατάφερνε να μη χάσει από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (VIDEO)

Οταν ο Ολυμπιακός έδινε πριμ, επειδή κατάφερνε να μη χάσει από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (VIDEO)

Ισοπαλία ευνοϊκή για τον Ολυμπιακό που παρέμενε πρώτος, όμως στο τέλος η ΑΕΚ κατέκτησε τον τίτλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα τελευταία χρόνια, είναι κάτι σύνηθες. Πολλές ομάδες πανηγυρίζουν με καμάρι, όταν καταφέρνουν να αποφύγουν την ήττα από την ΑΕΚ. Εξαίρεση δεν αποτελεί ο Ολυμπιακός, που ενθουσιάζεται όταν γλιτώνει το μοιραίο. Αλλά η πρώτη φορά, ένα 0-0 σαν σήμερα το 1979 που κρατούσε τον Ολυμπιακό δεύτερο, με έναν βαθμό πίσω από τον Αρη και έναν μπροστά από την 3η ΑΕΚ (που τελικά όμως πήρε τον τίτλο), ήταν η πρώτη και έχει τη σημασία της.

Η ΑΕΚ είχε κυριαρχήσει για ένα ημίχρονο, το πρώτο, και είχε χάσει ευκαιρίες. Αλλά και ο Ολυμπιακός είχε τη στιγμή του όταν το ψαλίδι του Πέτρου Καραβίτη χτύπησε στη συμβολή των δοκαριών στο 50’. Θα μπορούσε δηλαδή ακόμα και να έχουν κερδίσει οι ερυθρόλευκοι αυτό το συνολικά κακό ντέρμπι, αλλά στο τέλος πανηγύριζαν επειδή δεν έχασαν!

Και πώς να μην πανηγυρίζουν, αφού σε αυτό το γήπεδο είχαν να νικήσουν από το 1972, ενώ στην τελευταία τους επίσκεψη, εννέα μήνες νωρίτερα για το Κύπελλο του 1978, είχαν χάσει λίαν επιεικώς με 6-1! Μάλιστα, η διοίκηση του Ολυμπιακού είχε δώσει πριμ νίκης, επιβραβεύοντας έτσι την ομάδα της για τον ένα βαθμό και αναγνωρίζοντας ουσιαστικά πόσο καλύτερη ομάδα ήταν η ΑΕΚ, κι ας βρισκόταν πίσω τους στη βαθμολογία.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Στεργιούδας, Μουσούρης, Κώτσος, Ιντζόγλου, Νικολάου, Τσάμης (64’ Τάσος) Αρδίζογλου, Νικολούδης, Μπάγεβιτς, Δομάζος, Μαύρος

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X