Λαμία: Υποδοχή… ηρώων τα ξημερώματα για την ομάδα του Βόκολου (VIDEO)

Λαμία: Υποδοχή… ηρώων τα ξημερώματα για την ομάδα του Βόκολου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Αρκετοί φίλοι της Λαμίας υποδέχτηκαν την αποστολή τα ξημερώματα, αποθεώνοντας τους παίκτες του Βόκολου για την ισοπαλία στη Λεωφόρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετοί φίλοι της Λαμίας υποδέχτηκαν την αποστολή τα ξημερώματα, αποθεώνοντας τους παίκτες του Βόκολου για την ισοπαλία στη Λεωφόρο.

Βαθμό που μπορεί να την στείλει στα πλέι οφ πανηγύρισε χθες η Λαμία απέναντι στον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», προκαλώντας ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της. Λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα, γύρω στους 50 φίλους των «κυανόλευκων» υποδέχτηκαν την αποστολή της ομάδας, στήνοντας ένα πάρτι έξω από το ξενοδοχείο.

Οι οπαδοί αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές για την ισοπαλία, αλλά και την εμφάνιση στη Λεωφόρο, ενώ ζήτησαν με συνθήματα είσοδο στα πλέι οφ, αλλά και νίκη επί της ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο στο «Αθανάσιος Διάκος».

Την τιμητική τους είχαν οι σκόρερ Καρλίτος και Τσιλούλης, οι οποίοι έδειχναν να απολαμβάνουν τις στιγμές. Οι οπαδοί της Λαμίας ζήτησαν και έξοδο στην Ευρώπη, φωνάζοντας: «ζω με ένα όνειρο τρελό, Λαμία Ευρώπη να σε δω».

Δείτε το βίντεο:

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X