Τσάβι: «Ο Γκάβι πρέπει να είναι το μέλλον της Μπαρτσελόνα»

Τσάβι: «Ο Γκάβι πρέπει να είναι το μέλλον της Μπαρτσελόνα»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Τσάβι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O προπονητής της Μπαρτσελόνα Τσάβι, με αφορμή τις εικασίες ότι ο Γκάβι μπορεί να είναι ο αντικαταστάτης του Κιλιάν Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν, σενάριο που ανέφερε η «L’Équipe», ρωτήθηκε αν θα κατανοούσε την παραχώρησή του, προκειμένου να βοηθήσει στην επίλυση της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βρίσκονται οι Καταλανοί.

«Ο Γκάβι πρέπει να μείνει. Είναι ένας Καταλανός και για μένα πρέπει να είναι ένας από τους αρχηγούς της ομάδας στο μέλλον. Μιλάμε πάντα για αποχωρήσεις. Ο Γκάβι πρέπει να είναι το μέλλον της Μπαρτσελόνα», είπε ο Τσάβι.

Ο Γκάβι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2026, φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Κιλιαν Μπάπέ.
Ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας, φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να έχει ενημερώσει σχετικά με την απόφαση του να φύγει το καλοκαίρι από την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X