Conference League: «Διπλό» της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (0-1) στη Μπέτις - Σώθηκε στο τέλος (2-2) ο Άγιαξ κόντρα στην Μπόντο/Γκλιμτ

Conference League: «Διπλό» της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (0-1) στη Μπέτις - Σώθηκε στο τέλος (2-2) ο Άγιαξ κόντρα στην Μπόντο/Γκλιμτ
Photo Credits: INTIME

Νίκη για τη Ντιναμό στη Μπέτις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπόντο/Γκλιμτ «ακούμπησε» μία πολύ μεγάλη νίκη επί του Άγιαξ στο Άμστερνταμ, παίρνοντας προβάδισμα δυο τερμάτων, όπως οι Ολλανδοί θα έπαιξαν όλα για όλα στο φινάλε κι έσωσαν την… παρτίδα ισοφαρίζοντας στο τελικό 2-2, στον πρώτο αγώνα των play off εισόδου στους «16» του Europa Conference League, αφήνοντας τα πάντα… ανοικτά ενόψει της επόμενης Πέμπτης (22/2) στο «Aspmyra Stadion».

Οι Νορβηγοί ήταν τρομερά κυνικοί στο transition και «χτύπησαν» δύο φορές στο 16′ και στο 64′ με τον 22χρονο μέσο Άλμπερτ Γκρονμπάεκ. Ο Άγιαξ προσπάθησε να… σώσει ότι μπορούσε στο φινάλε και το κατάφερε.

Πρώτα μείωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με το εύστοχο πέναλτι του Φαν ντεν Μπούμεν -σε μία φάση που αντίκρισε την απευθείας κοκκινη ο Μπιόρτουφτ της Μπόντο/Γκλιμτ και θα χάσει τη ρεβάνς- και στη συνέχεια ισοφάρισε στο 90’+7′ με εξαιρετικό πλασέ του Μπερχούις, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Τεράστιο διπλό πήρε και η εξαιρετική Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Σεβίλη κόντρα στην Μπέτις, επικρατώντας 1-0 χάρις το εύστοχο πέναλτι του Πέτκοβιτς στο 76′, ενώ η Μακάμπι Χάιφα πήρε προβαδισμα απέναντι στην Γάνδη, νικώντας με 1-0 χάρις σε ένα πολύ ωραίο γκολ του Πιερό στο 65′.

Νωρίτερα, η Στουρμ Γκρατς με πολύ στιβαρή και σοβαρή εικόνα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, συνέτριψε τη Σλόβαν Μπρατισλάβας με 4-1 στη «Merkur-Arena» στον πρώτο αγώνα των play off εισόδου στους «16» του Europa Conference League και βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση.

Οι Αυστριακοί πήραν προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 4′ με τον Μπίρεθ και παρά τη γρήγορη ισοφάριση της Σλόβαν με τον Ροντρίγκες (8′) στη συνέχεια κυριάρχησαν απόλυτα μέσα στο γήπεδο.

Οι Γκόρενς Στάνκοβιτς στο 27′ και Κιτεϊσβίλι 64′ ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-1, για να μπει το… κερασάκι στην τούρτα απ’ τον Καμαρά στο 90’+1′. Στο 78′ έμεινε με 10 παίκτες η Σλόβαν μετά την απευθείας αποβολή του Βάις.

Την ίδια ώρα η Μόλντε μετέτρεψε το… πάρτι απέναντι στην Λέγκια Βαρσοβίας σε «θρίλερ», καθώς το γρήγορο 3-0 των Νορβηγών στο πρώτο ημίωρο του αγώνα δεν είχε συνέχεια.

Οι Πολωνοί αντέδρασαν, σημείωσαν δύο γκολ με τους Ζοσουέ κι Ογκουστίνιακ στο δεύτερο μέρος κι αύξησαν τις ελπίδες τους για τη ρεβάνς στην έδρα τους σε μία εβδομάδα, παρά την ήττα με 3-2.

Στο «Lotto Park» του Άντερλεχτ, η Άιντραχτ έδειξε έτοιμη για να πάρει μία νίκη που θα της άνοιγε το δρόμο προς την πρόκριση απέναντι στη Σεντ Ζιλουάζ, καθώς προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο δεκάλεπτο, χάρις στα γκολ των Τσαϊμπί και Κάλαϊτζιτς.

Οι Βέλγοι, ωστόσο, «επέστρεψαν» στο ματς με τα τέρματα των Ρασμούσεν και Νίλσον, έφεραν το παιχνίδι στο 2-2 κι άφησαν ανοικτούς… λογαριασμούς για τη ρεβάνς στη Φρανκφούρτη.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X