Σοκάρουν οι φωτογραφίες με τα μάτια του Χρήστου Μάστορα: «Αιτία ο covid ο άτιμος… ψάξτε το»

Σοκάρουν οι φωτογραφίες με τα μάτια του Χρήστου Μάστορα: «Αιτία ο covid ο άτιμος… ψάξτε το»

Σοκάρει η ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Μάστορας στον λογαριασμό του στο Instagram, το μεσημέρι της Πέμπτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκάρει η ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Μάστορας στον λογαριασμό του στο Instagram, το μεσημέρι της Πέμπτης (15/2). Ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες μία ιογενή λοίμωξη του ματιού, η οποία τον ανάγκασε να ακυρώσει τις ζωντανές του εμφανίσεις στο πλάι του Σάκη Ρουβά στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον».

Οι φωτογραφίες που ανέβασε δείχνουν την κατάσταση που βρίσκονται τα μάτια του, ενώ θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς τη γιατρό του.

«Συνήθως αδιαφορώ για το τι λέγεται για μένα, γιατί έχω ένα πολύ δυνατό στενό κύκλο ανθρώπων που με αγαπούν και τους αγαπώ αδιαπραγμάτευτα και για εκείνους είμαι ο Χρήστος, ο Χρηστάρας, ο Χρηστάκης που πάντα ήξεραν. Για την οικογένειά μου πεθαίνω για τους φίλους μου που τους έχω από μικρό παιδί πεθαίνω και πεθαίνουν κι αυτοί για μένα», γράφει στην ανάρτησή του ο Χρήστος Μάστορας.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X