NBA: Απίστευτο σκηνικό, ο Στιούαρτ των Πίστονς γρονθοκόπησε τον Γιούμπανκς των Σανς πριν από το παιχνίδι των δύο ομάδων

NBA: Απίστευτο σκηνικό, ο Στιούαρτ των Πίστονς γρονθοκόπησε τον Γιούμπανκς των Σανς πριν από το παιχνίδι των δύο ομάδων
Photo Credits: INTIME

Στιγμές ντροπής για το NBA, αφού ο Αϊζέια Στιούαρτ των Πίστονς έριξε γροθιά στον Ντρου Γιούμπανκς των Σανς στην φυσούνα πριν από το παιχνίδι των δύο ομάδων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα σκηνικό που αναμένεται να φέρει βαριά τιμωρία στον Αϊζέια Στιούαρτ εκτυλίχθηκε πριν από το παιχνίδι των Σανς με τους Πίστονς (νίκη του Φοίνιξ με 116-100). Ένα σκηνικό ντροπής.

Ο Αϊζέια Στιούαρτ των Πίστονς ήταν υπεύθυνος για αυτό, αφού – όπως έγινε γνωστό – έριξε γροθιά στον Ντρου Γιούμπανκς των Σανς στην φυσούνα πριν βγουν οι ομάδες στο παρκέ, έπειτα από διαφωνία που είχαν οι δυο τους. Για να δοθεί λύση μάλιστα, μπήκαν στην μέση οι συμπαίκτες και η ασφάλεια του γηπέδου, με τον σέντερ του Ντιτρόιτ να αποχωρεί τελικά από το γήπεδο.

«Η επίθεση στον Ντρου Γιούμπανκς ήταν αναίτια και τέτοια σκηνικά βίας είναι ανεπίτρεπτα. Στηρίζουμε τον Ντρου και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τις τοπικές αρχές και το NBA» ανέφερε η δήλωση των Σανς για το περιστατικό, εν αναμονή περισσότερων λεπτομερειών.

Για την ιστορία, ο Στιούαρτ – ο οποίος εδώ και ένα διάστημα είναι εκτός δράσης λόγω τραυματισμού – έχει εμπλακεί στο παρελθόν ξανά σε περιστατικό βίας στο NBA, αφού το 2021 είχε πάρει στο… κυνήγι τον ΛεΜπρόν Τζέιμς μέσα στο γήπεδο και είχε τιμωρηθεί με δύο αγώνες αποκλεισμό.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X