Τι έγινε ρε παιδιά; Δεν έχετε την καλύτερη ομάδα και μεγαλύτερο… βάθος ρόστερ;

Τι έγινε ρε παιδιά; Δεν έχετε την καλύτερη ομάδα και μεγαλύτερο… βάθος ρόστερ;
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για την ΑΕΚ και μια από τις πολλές διαφορές της με τους «άλλους»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν δεν γνώριζε κάποιος το τελικό αποτέλεσμα στα δύο τελευταία ντέρμπι που έδωσε η ΑΕΚ, πρώτα με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και μετά με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, και διάβαζε και άκουγε τους δήθεν αντικειμενικούς, θα εξήγαγε εύλογα το συμπέρασμα ότι η ΑΕΚ ηττήθηκε και μάλιστα με σχετική άνεση.

Η ΑΕΚ του Αλμέιδα, τούς έφτασε στο σημείο, όχι μόνο να πανηγυρίζουν τις ισοπαλίες που απέσπασαν, αλλά και να θεωρούν ότι έχουν καλύτερη ομάδα από την «Ένωση», όταν τις κατακτούν! Το ότι η ΑΕΚ έχει και με διαφορά τους περισσότερους βαθμούς στα ντέρμπι της πεντάδας, το ότι έχει δεκαπέντε σερί ντέρμπι χωρίς ήττα, είναι προφανώς για αυτούς… λεπτομέρειες, που δεν δίνουν και ιδιαίτερη σημασία! Είναι αυτό που λένε «μην αφήνεις ποτέ την αλήθεια να σου χαλάσει μια όμορφη ιστορία».

Είχε πει ο Ματίας, όταν μας είχε μιλήσει, πολλά και ενδιαφέροντα. Όπως κάνει πάντα άλλωστε όταν μιλάει. Σε κάποια από αυτά, δόθηκε η σημασία που έπρεπε, κάποια άλλα είχαν περάσει σε δεύτερη μοίρα. Ένα από αυτά που είχε πει λοιπόν, ο Αργεντινός τεχνικός, ήταν πως όταν ήρθε στην ΑΕΚ, είχε στο μυαλό του ένα τριετές πλάνο, ώστε να πήγαινε βήμα βήμα προς την κορυφή. Τελικά, είπε ο Ματίας, τα πράγματα ήρθαν κάπως… ανάποδα και η ομάδα έφτασε στην κορυφή, από την πρώτη κιόλας σεζόν!

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συνειδητοποιήσει σε όλο του το μέγεθος, πόσο σημαντικό, αλλά και πόσο δύσκολο ήταν αυτό. Γιατί εδώ δεν μιλάμε για μια ομάδα που εκμεταλλεύτηκε συγκυρίες και πήρε έναν τίτλο και μετά… ξεφούσκωσε. Αντιθέτως, μιλάμε για μια ομάδα που πήρε νταμπλ και που την αμέσως επόμενη σεζόν, αυτή που διανύουμε δηλαδή, ολοκληρώνει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, χωρίς να την έχει νικήσει κανείς σε ντέρμπι. Και που όταν παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας, κάνουν… πάρτι! Και που συνολικά σε όλη τη σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις, έχει μια ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Τι έγινε ρε παιδιά; Δεν έχετε την καλύτερη ομάδα και μεγαλύτερο… βάθος ρόστερ;

Μια σεζόν μάλιστα πάρα πολύ δύσκολη, που ξεκίνησε με τις πιο αντίξοες συνθήκες. Και μια ομάδα που δεν έψαξε ποτέ, μα ποτέ, δικαιολογίες. Α, μιας και είπα τη λέξη «δικαιολογίες». Το πρόγραμμα της ΑΕΚ έγινε άνω κάτω από τον Αύγουστο κιόλας, μετά τη δολοφονία του Μιχάλη. Μπήκε όμως κι έπαιξε όλα τα παιχνίδια, δεν ζήτησε αναβολή, για παράδειγμα στο ματς με τον Πανσερραϊκό, και έδωσε πέντε αγώνες μέσα σε δύο εβδομάδες. Όπως επίσης, δεν είχε ζητήσει αναβολή, όταν είχε να παίξει με Ολυμπιακό, Μπράιτον στην Αγγλία και Παναθηναϊκό μέσα σε επτά μέρες.

Και τώρα, μαθαίνουμε για το αίτημα αναβολής του Ολυμπιακού, στο οποίο συμφωνεί και ο ΠΑΟΚ, για το μεταξύ τους ντέρμπι την ερχόμενη Κυριακή, επειδή υπάρχει ενδιάμεσα, το ευρωπαϊκό ματς με την Φερεντσβάρος. Ένα πρόγραμμα μάλιστα, που τους ήταν γνωστό, δεν τους ήρθε ξαφνικά. 

Μα πώς; Δεν έχουν την καλύτερη ομάδα; Δεν έχουν μεγαλύτερο… βάθος ρόστερ για να κάνουν το απαραίτητο rotation και να ανταποκριθούν σε όλες τις αγωνιστικές απαιτήσεις; Ή μήπως δεν έχουν τα «άντερα» για να μετρήσουν τις δυνάμεις τους; Για να μην γράψω τι θα γινόταν αν είχε κάνει η ΑΕΚ κάτι τέτοιο; Και το τι θα έλεγαν και θα έγραφαν… Τώρα όμως ήταν απλά του… Αγίου Βαλεντίνου!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X