ΠΑΟΚ για Μπακασέτα: «Να του θυμίσουμε ότι είναι αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, όχι στο Εθνικό θέατρο»

ΠΑΟΚ για Μπακασέτα: «Να του θυμίσουμε ότι είναι αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, όχι στο Εθνικό θέατρο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Βράζουν» στον ΠΑΟΚ με τον Τάσο Μπακασέτα, κάνοντας λόγο για «θέατρο» και μία κίνηση «ντροπής» από τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας.

Τάισον και Μπακασέτας πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια καθώς αμφότεροι αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα από τον Ολλανδό ρέφερι στο 80′ της αναμέτρησης.

Σε συνέχεια της επίμαχης φάσης, οι Θεσσαλονικείς δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους για τον Τάσο Μπακασέτα, κάνοντας λόγο για μία κίνηση ντροπής από τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος, εστιάζοντας και στην αντίδρασή του όταν μπήκε ανάμεσά τους ο Γιάννης Μιχαηλίδης για να ηρεμήσει την κατάσταση.

Όπως ανέφεραν οι ασπρόμαυροι μετά το τέλος του παιχνιδιού:

«Είναι ντροπή για τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας να κάνει θέατρο και μάλιστα στην προσπάθεια Έλληνα συμπαίκτη του στην Εθνική να ηρεμήσει την κατάσταση. Δεύτερη φορά σε δύο ματς, με θέατρο να προσπαθήσει να επωφεληθεί χωρίς ντροπή. Είναι αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος να του θυμίσουμε, όχι στο Εθνικό θέατρο».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X