Καραγκιοζιλίκι και γελοίο το αίτημα αναβολής

Καραγκιοζιλίκι και γελοίο το αίτημα αναβολής
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης παίρνει θέση για το αίτημα αναβολής που κατέθεσε ο Ολυμπιακός ενόψει ΠΑΟΚ και κάνει συγκρίσεις με όσα συμβαίνουν με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φυσικά και δεν πρέπει να γίνει δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή του αγώνα του με τον ΠΑΟΚ. Ο ΚΑΠ προβλέπει ρητά δικαίωμα αναβολής για ομάδα που θα φτάσει στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ήδη δηλαδή έχει ληφθεί υπόψη το δεδομένο πως πρέπει να βοηθηθούν ομάδες που θα προχωρήσουν. Αλλά δεν υπάρχει χώρα με σοβαρό πρωτάθλημα που να αναβάλλει για τέτοιους λόγους ματς, παρά μόνο πολύ σπάνια.

Η Αντβέρπ είχε πάρει αναβολή στο Βέλγιο πριν παίξει την ρεβάνς με μας. Αυτό ήταν μέσα στα σπάνια, αλλά εκεί διακυβεύονταν πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς δεν ζητήσαμε και παίξαμε με τον Πανσερραϊκό και φέραμε ισοπαλία 1-1. Κακώς ενδεχομένως δεν ζητήσαμε. Αλλά δεν ζητήσαμε. Κι έρχονται αυτοί να ζητήσουν και μάλιστα να υπονοήσουν κιόλας πως είναι και υποχρέωση να τους δοθεί, με διακύβευμα την πρόκριση στους 16 του Europa;

Αυτοί θα μας τρελάνουν

Και μετά γιατί να μη ζητήσουν αν περάσουν στους 16; Και γιατί να μη ζητήσει τότε και ο ΠΑΟΚ που είναι ήδη στους 16; Και πότε θα τελειώσει αυτή η σεζόν; Τι είναι αυτά τα καραγκιοζιλίκια τώρα; Που επαναλαμβάνουμε, είναι δεδομένο πως θα δοθούν αναβολές εφόσον περάσουν και οι δύο ή ένας από τους δύο στους 8.

Πόσες δηλαδή αναβολές θα πρέπει να δοθούν και πόσο πίσω να πάει η σεζόν; Θα μας τρελάνετε; Αν γίνει δεκτό τώρα, θα πρέπει να δοθούν κι άλλες δύο ή και τέσσερις αν βάλουμε και τις ρεβάνς στους 16. Γιατί θα έχουν αρχίσει και τα play offs μην το ξεχνάτε και τι τώρα, θα παίζουν και ντέρμπι κι Ευρώπη; Λογική του παραλόγου τελείως.

Ενώθηκαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Όσο για τον Ολυμπιακό, δεν βάζει μυαλό. Μετά απ’ όσα έγιναν πέρσι με το πρόγραμμα των play offs και τον λάκκο που σκάφτηκε για την ΑΕΚ, αλλά έπεσαν αυτοί μέσα, ο νους τους είναι πάλι στο πως θα κερδίσουν με κάποιο τρόπο κάποιο πλεονέκτημα, που έχουν αυτοί στο μυαλό τους το θολό.

Αλλά δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως μιλάμε για ένα τελείως παράλογο αίτημα, που αν γίνει δεκτό τότε θα καταστεί λογικό να υπάρξουν άλλες τρεις αναβολές, πριν φτάσουμε σε αυτές για τα προημιτελικά. Αν φτάσουν εκεί. Είναι γελοίο και να το συζητάμε. Και βέβαια τι να πει κανείς πάλι για τον ΠΑΟΚ και τις κουτοπόνηρες σκέψεις του Ρουμάνου… Που πάνω σε αυτές πατάει ο Ολυμπιακός, χωρίς να αποκλείουμε καθόλου το γεγονός να υπήρξε και προσυνεννόηση.

Ο Ενωσίτης

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X