Θετικός ο ΠΑΟΚ για την αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Τι χρειάζεται για να εγκριθεί από την Super League

Θετικός ο ΠΑΟΚ για την αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Τι χρειάζεται για να εγκριθεί από την Super League
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΟΚ δεν λέει... όχι σε μία αναβολή-λουκούμι για τον Ραζβάν Λουτσέσκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός ζήτησε την αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (18/2).

Ο λόγος του αιτήματος των «ερυθρολεύκων» είναι ο αγώνας που έχουν με τη Φερεντσβάρος αύριο (15/2), και την άλλη εβδομάδα που θα γίνει η ρεβάνς με τους Ούγγρους.

Κάπως έτσι η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέφερε ότι δέχεται το αίτημα, και εφόσον αναβληθεί τότε θα σπάσει μια εβδομάδα με συνεχόμενα ντέρμπι.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου είχε το παιχνίδι με την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή (11/20, έχει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σήμερα (14/2), το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή (18/2) και στις 21 του μήνα έχει τη ρεβάνς με τους «πράσινους» για το Κύπελο Ελλάδος.

Ανάμεσα μάλιστα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχει, θα αντιμετωπίσει τη Λαμία και δεν έχει κάποιο ντέρμπι για την πρώτη αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος. Το πρώτο ματς για το Conference League θα είναι στις 6 Μαρτίου και η ρεβάνς θα γίνει στις 14 του ίδιου μήνα. Τρεις μέρες μετά ο ΠΑΟΚ θα έχει ντέρμπι για τα playoffs. Σε περίπτωση που γίνει η αναβολή, τότε ο αγώνας πάει για τις 28 Φεβρουαρίου.

Πάντως, για να εγκριθεί το εν λόγω αίτημα χρειάζονται 10 ψήφοι στην Super League.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X