Super League 2: Εμεινε στην ισοπαλία (1-1) η ΑΕΚ Β' στη Χαλάστρα κόντρα στον Καμπανιακό

Super League 2: Εμεινε στην ισοπαλία (1-1) η ΑΕΚ Β' στη Χαλάστρα κόντρα στον Καμπανιακό

Πήρε την ισοπαλία η ΑΕΚ Β κόντρα στον Καμπανιάκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έμειναν στην ισοπαλία Καμπανιακός και ΑΕΚ Β’ σήμερα το μεσημέρι για την Super League 2.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν να χάνουν στο 17′ με γκολ του Γιουκούδη. Άγγιξαν την ισοφάριση στο 55′ με τον Παυλίδη που είχε δοκάρι για να έρθει στο 66′ ο Τζούντα Γκαρσία να κάνει το 1-1 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο ματς.

Στο 86′ ο Χριστόπουλος σκόραρε για την ΑΕΚ Β’, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε κατόπιν υποδείξεως οφσάιντ, ενώ στο 88′ ο Γκαρσία βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, πλάσαρε, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Καμπανιακός – ΑΕΚ Β’ 1-1

Καμπανιακός (Γ. Αμανατίδης): Γιακουμής, Λαγωνίδης, Ταΐρης (73′ Πολύζος), Γιουκούδης (73′ Μυστακίδης), Σαρβανίδης, Μανιός, Προσκυνητόπουλος, Μπούσης, Ν. Καθάριος (73′ Βοσκόπουλος), Φροσύνης, Γαρύφαλλος (89′ Παπακωνσταντίνου).

ΑΕΚ Β (Κούστας): Θεοχάρης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος (61′ Χριστόπουλος), Παυλίδης, Κανελλόπουλος, Φοφανά, Μαχαίρας, Τζούντα Γκαρσία, Κάτσικας, Θεοδωρίδης, Λαμαράνα (82′ Τιεΐ).

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X