ΑΕΚ: Σε καλό δρόμο η επιστροφή Σιμάνσκι και Φερνάντες!

ΑΕΚ: Σε καλό δρόμο η επιστροφή Σιμάνσκι και Φερνάντες!
Photo Credits: INTIME

Νταμιάν Σιμάνσκι και Πάολο Φερνάντες αναμένεται να επιστρέψουν σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης στα τέλη της εβδομάδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλά χαμόγελα από τους ανθρώπους της ΑΕΚ στα Σπάτα!

Στο στρατόπεδο της Ένωσης βλέπουν ότι πλέον οι επιστροφές στις προπονήσεις είναι περισσότερες από τα προβλήματα.

Ένας από τους παίκτες που δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό είναι ο Νταμιάν Σιμάνσκι. Ο παίκτης της Ένωσης τραυματίστηκε στα Σπάτα πριν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκε πως έχει τραυματισμό ψηλά στο αριστερό πόδι, στον τένοντα του μηριαίου.

Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων για 4-6 εβδομάδες. Ωστόσο η αποθεραπεία του πηγαίνει πολύ καλά και έτσι κατά πάσα πιθανότητα μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής με την Κηφισιά.

Την ίδια στιγμή, θετικά εξελίσσεται και η κατάσταση του Πάολο Φερνάντες ο οποίος έμεινε εκτός από το ματς με τον ΠΑΟΚ λόγω ενοχλήσεων. Ο Ισπανός άσος αναμένεται και εκείνος μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει «μπει» στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων στα Σπάτα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X