Δοκιμάζεται στην έδρα του Καμπανιακού σήμερα η ΑΕΚ Β' (14:00)

Δοκιμάζεται στην έδρα του Καμπανιακού σήμερα η ΑΕΚ Β' (14:00)
Photo Credits: INTIME

Νέα δοκιμασία σήμερα για την ΑΕΚ Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β αντιμετωπίζει σήμερα την ομάδα του Καμπανιακού στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 2.

Η ομάδα της Ένωσης στο τελευταίο της ματς είχε αναδειχθεί ισόπαλη 1-1 με τη Νίκη Βόλου δείχνοντας βελτίωση αγωνιστικά.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ομάδα της ΑΕΚ είχε επικρατήσει με σκορ 1-0 με γκολ που προήλθε από εκτέλεση πέναλτι. Τις δύο ομάδες χωρίζουν 5 βαθμοί, με τους Κιτρινόμαυρους να βρίσκονται στην ένατη θέση μετρώντας σε 16 αγώνες πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες έχοντας συγκεντρώσει 20 βαθμούς ενώ ο Καμπανιακός μετά κι από το τρίποντο της Κυριακής έφτασε τους 15 σε 17 αγώνες με απολογισμό πέντε νίκες και δώδεκα ήττες.

Εύκολα γίνεται κατανοητό, κι ενώ προχωράμε προς την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της αγωνιστικής περιόδου, ότι πρόκειται για ένα σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι, όπως όλα τα εναπομείναντα, με τους δύο αντιπάλους να αναζητούν το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει να πλασαριστούν όσο ψηλότερα γίνεται στην τελική κατάταξη.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X