Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην λίστα της οι Φριμπόνγκ και Ταπσόμπα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην λίστα της οι Φριμπόνγκ και Ταπσόμπα
Photo Credits: INTIME

Τσεκάρει τους Φριμπόνγκ και Ταπσόμπα οι Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ακόμα μια χρόνια έχει κακή άμυνα και την φέρνει σε δύσκολη θέση για τη διεκδίκηση εισιτηρίου για την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Για αυτό, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ξεκινήσει ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, δίνοντας στόχευση στην ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής. Μάλιστα, δύο από το ονόματα που εξετάζονται είναι συμπαίκτες και αγωνίζονται στη μεγάλη έκπληξη της Bundesliga.

Συγκεκριμένα η αγγλική ομάδα εξετάζει τους Φριμπόνγκ και Ταπσόμπα που πραγματοποιούν ονειρική σεζόν με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία είναι η πρωτοπόρος του γερμανικού πρωταθλήματος και στο +5 από τη δεύτερη, Μπάγερν Μονάχου.

Η Γιουνάιτεντ, μέχρι στιγμής, δεν έχει καταθέσει κάποια πρόταση για κάποιον εκ των δυο παικτών, ωστόσο, αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί το επόμενο διάστημα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X