ΑΕΚ: Ο Πήλιος ανέβηκε στην ιεραρχία, έναν μήνα και μια... Τούμπα μετά το ντεμπούτο του

ΑΕΚ: Ο Πήλιος ανέβηκε στην ιεραρχία, έναν μήνα και μια... Τούμπα μετά το ντεμπούτο του
Photo Credits: INTIME

Η εμφάνιση που έκανε ο Πήλιος στην Τούμπα, τον έφεραν πλέον σε θέση ακόμα και να διεκδικεί τον τίτλο του βασικού αριστερού μπακ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το ματς πρωταθλήματος με τον Βόλο, που ο Σταύρος Πήλιος έκανε ντεμπούτο ως αριστερό μπακ στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ, έχει περάσει ένας μήνας και κάτι μέρες. Τότε, ξεκινούσε επί της ουσίας ξεκινούσε ως αντικαταστάτης του Εχσάν Χατζισαφί, που απουσίαζε με την εθνική του ομάδα. Τώρα όμως, μετά από έναν μήνα αλλά και ένα ματς στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο 23χρονος μπακ έχει φέρει τα πάνω, κάτω.

Ο Πήλιος είχε εξαιρετική παρουσία στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής. “Εξαφάνισε” τον Ζίφκοβιτς ανασταλτικά, κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες, ενώ είχε και μεγάλη αυτοπεποίθηση στις κινήσεις του. Ήταν το πρώτο ματς με χαρακτήρα ντέρμπι, που ο Αλμέιδα εμπιστεύτηκε στον 23χρονο μπακ θέση βασικού. Στα δυο προηγούμενα, με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μέσα στον Γενάρη, είχε προτιμήσει να τον Λάζαρο Ρότα.

Με την δουλειά που έκανε όμως ο Πήλιος, με την εικόνα που έδειχνε και στα προηγούμενα παιχνίδια που έπαιξε βασικός αλλά και σ’ αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ, πλέον δεν έχει μόνο κερδίσει απλώς την εμπιστοσύνη του Αλμέιδα. Ουσιαστικά έχει ανέβει στην ιεραρχία για την θέση. Προφανώς και μέχρι και το τέλος της σεζόν, θα πάρει ξανά παιχνίδια ο Χατζισαφί. Ωστόσο πρακτικά πλέον ο Πήλιος, φαίνεται να είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο για την θέση του βασικού αριστερού μπακ της ΑΕΚ. Τουλάχιστον μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X