Ποτσετίνο: «Δεν έχω νιώσει ακόμη την αγάπη των οπαδών»

Ποτσετίνο: «Δεν έχω νιώσει ακόμη την αγάπη των οπαδών»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Ποτσετίνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τσέλσι νίκησε χθες με ανατροπή την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ» με 3-1 και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει το παράπονο του για τη στάση των οπαδών της ομάδας, μιλώντας μετά το ματς στο «Sky Sports»:

«Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω νιώσει αγάπη από τους οπαδούς. Καταλαβαίνω ότι στο παρελθόν κερδίζανε το Champions League, κέρδιζαν κύπελλα, την Premier League. Το καταλαβαίνω, είμαστε σε έναν τελικό αλλά δεν είμαστε σε καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα στην Premier League», ανέφερε ο προπονητής της Τσέλσι και συμπλήρωσε:

«Νομίζω ότι αυτήν τη στιγμή νιώθω το σεβασμό από τους οπαδούς, τους βλέπω στο δρόμο και είναι όλοι ευγενικοί μαζί μου, αλλά δεν μπορώ να πω ψέματα ότι νιώθω αγάπη. Ελπίζω κάποια στιγμή να το νιώσω, γιατί μόνο έτσι χτίζονται οι σωστές σχέσεις. Με αγάπη και εμπιστοσύνη.»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X