Αταμάν: «Η ατμόσφαιρα της ΑΕΚ δεν ήταν εύκολη, ήταν δύσκολο ματς»

Αταμάν: «Η ατμόσφαιρα της ΑΕΚ δεν ήταν εύκολη, ήταν δύσκολο ματς»
Photo Credits: INTIME

Όσα ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν μετά το ΑΕΚ Betsson-Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ Betsson στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του μετά το ματς στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε ότι προτεραιότητα για την ομάδα του είναι η Euroleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Χάσαμε την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στο Άρη, αλλά έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα κόντρα στον δεύτερο που τον κερδίσαμε δύο φορές. Νικήσαμε και στη EuroLeague. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, αντιδράσαμε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί σε αυτά τα ματς και να προετοιμαζόμαστε σοβαρά. Η ατμόσφαιρα της ΑΕΚ δεν ήταν εύκολη, ήταν δύσκολο ματς. Ελέγξαμε το παιχνίδι και το πήραμε. Για εμάς όλα είναι σημαντικά, η EuroLeague, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Για το Κύπελλο Ελλάδας: «Ο πρώτος στόχος είναι η EuroLeague, μετά είναι να νικήσουμε το πρωτάθλημα. Το Κύπελλο είναι τρία παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, αλλά πολλές φορές έχουμε εκπλήξεις στα αποτελέσματα. Φυσικά και θα πάμε για τη νίκη, αλλά ο πρώτος στόχος μας είναι η EuroLeague και μετά το πρωτάθλημα».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X