ΟΦΗ: Τέλος στα σενάρια αποχώρησης από τον Μπούση - «Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα»

ΟΦΗ: Τέλος στα σενάρια αποχώρησης από τον Μπούση - «Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιχάλης Μπούσης με δήλωσή του ξεκαθαρίζει τα πάντα σχετικά με το μέλλον του στην ΠΑΕ ΟΦΗ και ζητά ενότητα από δω και πέρα για το καλό της ομάδας.

Η δήλωση του Μιχάλη Μπούση:

«Είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΟΦΗ από τον Οκτώβριο του 2018 και πάντοτε προσπαθώ σκληρά και δίνω τα πάντα για να σας κάνω όλους περήφανους για την ομάδα μας, εντός κι εκτός γηπέδου.

Ανατράφηκα με αξίες και με αυτές ζω κάθε μέρα στην ζωή μου: Να δουλεύω σκληρά, να σέβομαι, να νοιάζομαι και ν’ αγαπώ τους συνανθρώπους μου. Αυτές τις αξίες δεν πρόκειται να τις αλλάξω για κανέναν και για τίποτε.

Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο οι αγώνες και τ’ αποτελέσματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε να μαχόμαστε. Το έχουμε κάνει και θα το ξανακάνουμε! Αυτήν τη στιγμή ο ΟΦΗ μας χρειάζεται όλους ενωμένους και υποστηρικτικούς.

Το σπίτι μας, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του την ερχόμενη Δευτέρα και η ομάδα χρειάζεται την απόλυτη υποστήριξη όλων των φιλάθλων μας που θα βρεθούν στο «Γεντί Κουλέ». Πάντα πίστευα πως ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα για τον ΟΦΗ, τόσο τώρα όσο και στο μέλλον!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X