ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων της Τούμπας

ENWSI TV: ΟΛΟ το AEK game με μετάδοση του ματς με τον ΠΑΟΚ από Καζαντζόγλου-Τσίλη! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr οι 16 παίκτες της ΑΕΚ που έπαιξαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κρατούσε τη νίκη στην Τούμπα μέχρι και το 89′ αλλά τελικά έφυγε με την ισοπαλία. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν θεατής στο μεγαλύτερο κομμάτι, αλλά έκανε μια κρίσιμη επέμβαση στο φινάλε στο σουτ του Σαμάτα εξ επαφής. Στο δεύτερο ημίχρονο λειτουργεί σωστά στις περισσότερες φάσεις. Στην φάση μάλιστα του δοκαριού του ΠΑΟΚ, αντιδρά με το σώμα του ώστε να μην κτυπήσει η μπάλα πάνω του και πάει στα δίχτυα. Στο γκολ δεν είχε περιθώρια αντίδρασης

Λάζαρος Ρότα: Φορτώθηκε νωρίς με κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι. Και αυτό επηρέασε αρκετά τον τρόπο παιχνιδιού. Έδωσε πολλές μάχες στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού, έκανε και λάθη με την μπάλα στα πόδια του.

Ντομαγκόι Βίντα: Κάλυψε σωστά τις περισσότερες φορές τους χώρους που είχε στην ευθύνη του. Ενώ στις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες, βγήκε νικητής. Έκανε και αυτός κάποια λάθη με την μπάλα στα πόδια του.

Άλεξ Κάλενς: Έδωσε πολλές μάχες και είχε και ορισμένες σωτήριες επεμβάσεις. Από την άλλη μεριά, έδωσε πολλά και εύκολα φάουλ έξω από την περιοχή της ΑΕΚ. Και ένα εξ αυτών, μετά από δικό του λάθος, έφερε το γκολ της ισοφάρισης από τον ΠΑΟΚ.

Σταύρος Πήλιος: Πατούσε πολύ καλά στο γήπεδο και είχε αυτοπεποίθηση. Τα πήγε πολύ καλά με αντίπαλο τον Τάισον και γενικώς ήταν πολύ προσηλωμένος στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Ήταν κάποιες φορές βιαστικός με την μπάλα στα πόδια του, αλλά σε γενικές γραμμές στάθηκε καλά.

Γενς Γιόνσον: Δεν ήταν σε καλό βράδυ ο Δανος χαφ της ΑΕΚ. Κυρίως όταν είχε την μπάλα στα πόδια του. Έκανε πολλά και εύκολα λάθη και μάλιστα σε σημεία που θα μπορούσε ο αντίπαλος να γίνει πολύ επικίνδυνος. Πάντως έτρεξε πολύ και έγραψε πολλά χιλιόμετρα.

Ορμπελίν Πινέδα: Ήταν ο κινητήριος μοχλός της ΑΕΚ και ο κορυφαίος της ομάδας. Ειδικά από το πρώτο 20άλεπτο και μετά, όταν πήρε πολύ περισσότερες πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια του. Τον είχαν σημαδέψει οι παίκτες του ΠΑΟΚ και είχε δίπλα του πάντα αντιπάλους. Όμως πήρε πολλές πρωτοβουλίες και έκανε και πολλή δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι. Έδωσε μαγική πάσα στο γκολ της ΑΕΚ. Ήταν ο κορυφαίος της Ένωσης.

Στίβεν Τσούμπερ: Δεν έκανε καλό πρώτο ημίχρονο. Με εξαίρεση μια φάση που βγήκε σωστά από τα δεξιά και δημιούργησε ρήγμα στον αντίπαλο, δεν κατάφερε να βοηθήσει την επιθετική λειτουργία. Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε καλύτερο ματς, μπήκε περισσότερο στο παιχνίδι και βοήθησε. Και έβγαλε πολύ πάθος και το πάλεψε πολύ.

Νίκλας Ελίασον: Έβαλε το γκολ με το οποίο η ΑΕΚ προηγήθηκε. Σε γενικές γραμμές πάντως, δεν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια του. Κυρίως διότι άφησε ημιτελείς αρκετές προσπάθειές του.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Από τους παίκτες της ΑΕΚ που πήραν πολύ την μπάλα στα πόδια τους. Δεν του βγήκαν πολλές από τις προσπάθειες που πήρε πάνω του, αλλά ήταν μέσα στο παιχνίδι. Και επίσης βοήθησε πολύ στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού με τις βοήθειες που έδινε.

Λιβάι Γκαρσία: Για ακόμα μια φορά, όσο είχε δυνάμεις, ήταν ασταμάτητος. Κάνει τρομερή προσπάθεια και δίνει έτοιμο γκολ στην φάση του 1-0 του Ελίασον. Ενώ και στο πρώτο ημίχρονο, κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του, δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις, μόνο που αυτό δεν έγινε πολλές φορές.

Πέτρος Μάνταλος: Μπήκε στο ματς για να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του και το έκανε πολύ σωστά. Κέρδισε φάσεις, κέρδισε φάουλ, κέρδισε κατοχές και ακόμα και μετά το γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ, προσπάθησε να βγάλει την ομάδα μπροστά.

Έκι Πόνσε: Δεν φάνηκε πολύ. Κυρίως διότι από το σημείο του ματς που μπήκε ως αλλαγή, δεν τροφοδοτήθηκε σχεδόν καθόλου. Και είχε άχαρο ρόλο στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού.

Ρόμπερτ Λιούμπισιτς: Έπαιξε στο πρώτο του ντέρμπι και αγωνίστηκε στην μεσαία γραμμή, ως τρίτος χαφ. Πάλεψε αρκετά, πήρε μπάλες στα πόδια του, αλλά δεν κατάφερε να γίνει αποτελεσματικός.

Ζίνι: Δεν βοήθησε καθόλου. Ενώ στην φάση του γκολ του ΠΑΟΚ, είναι αυτός που κρατάει το σκορ μέσα στο ματς για να μην βγει οφσαιντ. Απ’ αυτά που περίμενε ο Αλμέιδα απ’ αυτόν, δεν έδωσε τίποτα.

Σέρχιο Αραούχο: Έδωσε κάποιες μάχες, προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να γίνει επιδραστικός για την ομάδα. Μακριά από τον γνωστό καλό εαυτό του.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X