Ο Αλμέιδα εξηγεί γιατί άλλαξε θέση τον Πινέδα: «Ο Ρότα είχε κίτρινη και ο Κωνσταντέλιας θα δημιουργούσε προβλήματα»

Ο Αλμέιδα εξηγεί γιατί άλλαξε θέση τον Πινέδα: «Ο Ρότα είχε κίτρινη και ο Κωνσταντέλιας θα δημιουργούσε προβλήματα»
Photo Credits: INTIME

Πώς εξήγησε ο Ματίας Αλμέιδα την αλλαγή του Ρότα με τον Πινέδα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα εξήγησε γιατί άλλαξε τον Λάζαρο Ρότα βάζοντας στην θέση του δεξιού μπακ τον Ορμπελίν Πινέδα.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός εξήγησε γιατί μετέφερε τον Πινέδα από τον άξονα στη θέση του δεξιού μπακ με δεδομένο του ότι ο Μεξικανός είχε εξαιρετική παρουσία στον άξονα:

«Η πρώτη εξήγηση ήταν ότι ο Ρότα είχε κίτρινη. Όταν μπήκε ο Κωνσταντέλιας, γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά του. Είναι γρήγορος και καλός με την μπάλα. Θα ήταν εκτεθειμένος ο Ρότα για κόκκινη. Για να αποφύγουμε αυτό, ο Πινέδα έχει παίξει ως δεξί μπακ. Αλλά θα μπορούσε να προστεθεί ακόμα ένας παίκτης με τεχνική, όπως ο Λιούμπισιτς.

Αλλά είναι λίγο πιο επιθετικογενής. Κερδίζαμε, δεν ήθελα να βάλω κάποιο μπακ. Έμεναν ακόμα 15 λεπτά. Και αυτό που καταλαβαίνω, σε ένα τόσο δυναμικό ματς, όταν μπαίνει ένας αμυντικός ζορίζεται να μπει σε αυτό το ρυθμό. Αυτά τα σκέφτηκα σε χιλιοστά δευτερολέπτου. Κάποιες φορές κάνεις λάθος, κάποιες σου βγαίνει σε καλό.

Αυτό που καταφέραμε ήταν να περιορίσουμε τον Κωνσταντέλια. Και κυρίως όλες οι αλλαγές που κάναμε, ήταν επιθετικογενείς. Επαναλαμβάνω ότι αυτό σε αυτό το χρονικό διάστημα, σταμάτησε να παίζεται το παιχνίδι και ήταν λίγο μπερδεμένη η κατάσταση».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X