Λουτσέσκου: «Είχαμε τις ευκαιρίες να κερδίσουμε, δημιουργήσαμε περισσότερο»

Λουτσέσκου: «Είχαμε τις ευκαιρίες να κερδίσουμε, δημιουργήσαμε περισσότερο»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ για την 22η αγωνιστική.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στη NOVA τόνισε πως το ματς έχει διπλή ανάγνωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Έχω δύο οπτικές, μία είναι η επαγγελματική ανάλυση, ένα δύσκολο ματς , απέναντι σε μία καλή ομάδα. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, το καλύτερο είναι να μην χάνεις. Συναισθηματικά όμως, είμαι απογοητευμένος, όχι για την απόδοση, γιατί είχαμε τις ευκαιρίες να κερδίσουμε, δημιουργήσαμε περισσότερο. Αν και το ματς ήταν δύσκολο, στο δεύτερο ελέγξαμε τον ρυθμό και χάσαμε ευκαιρίες, χωρίς αυτοί να έχουν. Χάσαμε δύο βαθμούς απόψε και παράλληλα κερδίσαμε έναν».

Για τη συνέχεια: «Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, μένουν 14 παιχνίδια και κάθε ματς είναι μάχη. Ήμασταν χαρούμενοι που στις 30 Νοεμβρίου περάσαμε απευθείας στους 16 και δεν θα είχαμε παιχνίδια τον Φλεβάρη, αλλά τώρα ξαφνικά έχουμε διπλά παιχνίδια με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Πρέπει να πάμε με τη μέγιστη συγκέντρωση σε αυτά τα παιχνίδια».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X