Premier League: Τρομακτική Άρσεναλ, έριξε έξι γκολ στην Γουέστ Χαμ

Premier League: Τρομακτική Άρσεναλ, έριξε έξι γκολ στην Γουέστ Χαμ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άρσεναλ πέτυχε 6 γκολ εκτός έδρας για πρώτη φορά μετά το 2009, ο Ράις έκανε ματσάρα και σκόραρε κόντρα στην πρώην, ο Σάκα έγινε ο νεαρότερος των Gunners που φτάνει τα 50 γκολ και όλα πήγαν εκπληκτικά για την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα που μετά το 0-6 πήγε ξανά σε απόσταση ενός αποτελέσματος από την Λίβερπουλ.

Καλύτερα μπήκαν οι φιλοξενούμενοι, στο 23’ έχασαν ευκαιρία με τον Τροσάρ και στο 32’ ξεκίνησε ο χορός των γκολ. Σε εκείνο το σημείο ο Ράις εκτέλεσε το κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι και ο Σαλιμπά νίκησε στον αέρα τον Άλβαρες για το 0-1 και κανένας δεν θα μπορούσε να φαναστεί τι θα ακολουθήσει στα επόμενα λεπτά μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, ειδικά αφού στο 35’ και το 37’ ο Σάκα δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Στο 38’ οι Gunners πήραν πέναλτι και ο Σάκα στο 41’ νίκησε τον Αρεολά για το 0-2, στο 44’ έγινε το 0-3 έπειτα από νέο κόρνερ του Ράις και κεφαλιά του Γκάμπριελ Μαγκαλάες από το πρώτο δοκάρι, ενώ το 0-4 έγραψε στις καθυστερήσεις ο Τροσάρ με τελείωμα στο παραθυράκι έπειτα από ασίστ του Όντεγκααρντ.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα δεν άφησε το πόδι από το γκάζι. Στο 63’ ο Όντεγκααρντ πέρασε μέσα στην περιοχή στον Σάκα, εκείνος απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και άφησε όρθιο τον Αρεολά με σουτ στη γωνία. Το μαρτύριο για την Γουέστ Χαμ δεν τελείωνε και στο 66’ ήταν η σειρά του πρώην παίκτη της να σκοράρει. Ο Ράις ολοκλήρωσε την εξαιρετική του εμφάνιση με ένα απίστευτο γκολ με σουτάρα εκτός περιοχής και δεν το πανηγύρισε.

Η Άρσεναλ συνέχισε να παίζει μπροστά μέχρι το φινάλε, όμως ευτυχώς για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες το 0-6 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης. Στην 8η θέση, στο -2 σπό την 6άδα τα «Σφυριά».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X