Οπαδοί της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο της ομάδας στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Οπαδοί της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο της ομάδας στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στο ξενοδοχείο της αποστολής στη Θεσσαλονίκη, έβγαλαν φωτογραφίες και «ντόπαραν» Αλμέιδα και παίκτες ενόψει ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οπαδοί της ΑΕΚ πήγαν το πρωί στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή στη Θεσσαλονίκη, για να ντοπάρουν τους παίκτες και όχι μόνο.

Πουθενά μόνη της η ΑΕΚ του Αλμέιδα. Το πρωί της Κυριακής (11/2) και λίγες ώρες πριν το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, οπαδοί της Ένωσης πήγαν στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ ντόπαραν ψυχολογικά τους παίκτες ενόψει του μεγάλου ματς με τον ΠΑΟΚ και φρόντισαν, βέβαια, να βγάλουν φωτογραφίες τόσο με τον προπονητή της νταμπλούχου, Ματίας Αλμέιδα όσο και με τους ποδοσφαιριστές. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό με τον κόσμο της ομάδας να στηρίζει ψυχολογικά τους παίκτες της ΑΕΚ για τη δύσκολη αποστολή που έχουν απόψε κόντρα στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως η ΑΕΚ έχει πάρει τον αέρα του ΠΑΟΚ μετρώντας πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Δείτε την φωτογραφία:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X