ΠΑΟΚ: Ρεβάνς για το 2-0 από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ονειρεύεται ο Σαμάτα!

ΠΑΟΚ: Ρεβάνς για το 2-0 από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ονειρεύεται ο Σαμάτα!
Photo Credits: INTIME

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αλί Σαμάτα ονειρεύεται ρεβάνς για το 2-0 από την ΑΕΚ στον α' γύρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλί Σαμάτα μίλησε στην κάμερα της NOVA για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, τονίζοντας πως η ομάδα του θέλει να πάρει μία άτυπη ρεβάνς για την ήττα με 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση του:

«Νιώθω ότι βρίσκομαι στο 100%. Είμαι καλά. Η εμπειρία μου στο Copa Africa ήταν πολύ ωραία και για να είμαι ειλικρινής το απόλαυσα πολύ. Νομίζω ότι έχω προσαρμοστεί πλήρως πλέον στην ομάδα, έχω αντιληφθεί πλήρως τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδα. Επέστρεψα από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και βρίσκομαι στο 100% για τον ΠΑΟΚ».

Για το αν έβλεπε τον ΠΑΟΚ όσο έλειπε:

«Ναι έβλεπα τον ΠΑΟΚ. Έχασα μόνο 1-2 παιχνίδια γιατί είχαμε προπονήσεις την ίδια ώρα. Ενημερωνόμουν τακτικά όμως, παρακολουθούσα όσο μπορούσα και εννοείται μιλούσα με τους συμπαίκτες μου».

Για τον τελικό του Έκονγκ:

«Στοιχηματίζω ότι θα τον κερδίσει».

Για το αν έχει και ο ΠΑΟΚ τελικό κόντρα στην ΑΕΚ:

«Πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Δουλεύουμε πολύ σκληρά γι’ αυτό και θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, όπως κάνουμε πάντα. Εμείς θα προετοιμαστούμε πολύ καλά και θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε τον αγώνα».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ:

«Δεν θα πρέπει να πω τι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στο παιχνίδι. Αυτά είναι εσωτερικά θέματα και θα τα δείτε στο γήπεδο. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Χάσαμε στην Αθήνα με 2-0 και ξέρουμε ότι είναι δύσκολο ματς. Θέλουμε ουσιαστικά να πάρουμε μια άτυπη ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά, έχουμε ξεκάθαρο πλάνο και πιστεύω ότι έχουμε την ικανότητα να κερδίσουμε. Αυτό θα αποδειχθεί την Κυριακή».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X