Η ΑΕΚάρα απόψε στην Τούμπα για να κερδίσει ξανά τον ΠΑΟΚ και να «πατήσει» κορυφή! (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚάρα απόψε στην Τούμπα για να κερδίσει ξανά τον ΠΑΟΚ και να «πατήσει» κορυφή! (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πάει στην Τούμπα για τη μεγάλη μάχη κορυφής με τον ΠΑΟΚ μέχρι την επόμενη με στόχο τους τρεις βαθμούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πάει στην Τούμπα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (20:00, Novasports prime HD, LIVE σχολιασμός enwsi.gr και μετάδοση από το ENWSI TV) με στόχο το τρίποντο που θα την φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας και μετά άντε πιάστε την…

Η ΑΕΚάρα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με τον «αέρα» των τριών σερί νικών στο πρωτάθλημα μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Άρη με τους Πόνσε και Λιβάι Γκαρσία να είναι «καυτοί». Μετά το «αντίο» στο Κύπελλο κόντρα στον Άρη, οι «κιτρινόμαυροι» πέρασαν με το ευρύ 5-0 από τη δύσκολη έδρα του Ατρομήτου, για να επικρατήσουν εν συνεχεία των ΟΦΗ (3-0) και Αστέρα Τρίπολης (4-2) κατά σειρά στην OPAP Arena.

Έτσι με ένα ματς πλέον την εβδομάδα και ελέω των επιστροφών που μετρούν σε σχέση με τις πολλές απουσίες των προηγούμενων μηνών, η αγέλη του Αλμέιδα φαίνεται να έχει επιστρέψει στις… εργοστασιακές της ρυθμίσεις, αποδίδοντας κοντά στα γνωστά της στάνταρ, στα οποία βέβαια είχε φτάσει ή και ξεπεράσει και σε άλλες φετινές αναμετρήσεις. Επομένως η ΑΕΚ πάει στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ σε καλό μομέντουμ και αποφασισμένη να πάρει τη νίκη κορυφής.

Άλλωστε η παράδοση ευνοεί την Ένωση με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει πάρει τον αέρα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχοντας επικρατήσει στα 5 από τα τελευταία 6 ντέρμπι. Μεταξύ αυτών και η νίκη στον περσινό τελικό Κυπέλλου, παρότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 6′. Στο παιχνίδι, δε, του πρώτου γύρου η ομάδα του Αλμέιδα ήταν καθολικά ανώτερη από τους Θεσσαλονικείς επικρατώντας 2-0 στην OPAP Arena.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους Σιμάνσκι, Άμραμπατ και Χατζισαφί με τον Ματίας Αλμέιδα, όπως συνηθίζει τον τελευταίο καιρό, να μην ανακοινώνει αποστολή, ενώ μία ώρα πριν τη σέντρα θα φανεί εάν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Η ΑΕΚάρα απόψε στην Τούμπα για να κερδίσει ξανά τον ΠΑΟΚ και να «πατήσει» κορυφή! (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα και με τα δεδομένα που υπάρχουν, ο Στάνκοβιτς είναι αμετακίνητος κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ, ενώ στην άμυνα φαίνεται να υπάρχουν κάποια ανοικτά θέματα. Θα επιλέξει Σιντιμπέ-Ρότα για τα μπακ ή θα πάει με Ρότα-Πήλιο δεξιά και αριστερά αντίστοιχα; Αυτό είναι ένα ερώτημα που θα έχει απάντηση στις 20:00… Όσο για το κέντρο άμυνας οι Βίντα-Κάλενς φαίνεται να έχουν προβάδισμα έναντι του Μουκουντί για την θέση του αριστερού στόπερ.

Στον άξονα το δίδυμο Γιόνσον – Πινέδα δύσκολα θα «σπάσει», όπως και οι Ελίασον-Γκατσίνοβιτς στις πτέρυγες. Στην επίθεση ο Τσούμπερ κερδίζει έδαφος από τους Αραούχο και Μάνταλο να βρεθεί στη βασική 11άδα πίσω από τον φορ με το μεγάλο ερώτημα να είναι ποιος εκ των Γκαρσία ή Πόνσε θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Φαβορί δείχνει ο Λιβάι όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν τελευταία στιγμή.

Το πλάνο του ΠΑΟΚ

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ προέρχεται από το «διπλό» στο Περιστέρι επικρατώντας με 0-2 του Ατρόμητου με αποτέλεσμα να είναι στο +2 από την ΕΑΕΚ και στο +3 από τον 3ο Παναθηναϊκό, τον οποίο είχε νικήσει (2-1) πριν από δύο Κυριακές.

Συνολικά, οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, τρέχοντας σερί 17 αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις με 16 νίκες και μόλις ένα αρνητικό αποτέλεσμα (την ήττα από τον Άρη).

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθώς και στον Αντελίνο Βιεϊρίνια που δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Ράφα Σοάρες και Τζίμας. Αντίθετα, στους «εκλεκτούς» του Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριλήφθηκε ο Γιόνι Ότο!

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Γιόνι , Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

Η ΑΕΚάρα απόψε στην Τούμπα για να κερδίσει ξανά τον ΠΑΟΚ και να «πατήσει» κορυφή! (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, όλα δείχνουν πως ο Κοτάρσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη και Μπάμπα στην τετράδα της άμυνας. Οι Οζντόεφ και Μεϊτέ θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ με τους Ντεσπόντοφ, Μουργκ και Τάισον να παίζουν πίσω από τον Σαμάτα.

Οι διαιτητές του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

  • Διαιτητής: Αλιγιάρ Αγκάγιεφ (Αζερμπαϊτζάν)
  • Α’ Βοηθός: Ζεϊνάλ Ζεϊνάλοφ
  • Β’ Βοηθός: Ακίφ Εμιράλι
  • 4ος διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος
  • VAR: Έλτσιν Μασίγιεφ
  • AVAR: Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X