Premier League: Ξανά στην κορυφή η Λίβερπουλ, νίκησε 3-1 την Μπέρνλι

Premier League: Ξανά στην κορυφή η Λίβερπουλ, νίκησε 3-1 την Μπέρνλι
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ είδε την Μπέρνλι να της βάζει πολύ δύσκολα, όμως βρήκε τον τρόπο να πετύχει τρία γκολ και να πάρει τρεις βαθμούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν και δυσκολεύτηκε, η Λίβερπουλ επικράτησε 3-1 της Μπέρνλι στο Anfield και πέρασε και πάλι πάνω από την Μάντσεστερ Σίτι με αγώνα περισσότερο.

Η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ είδε την Μπέρνλι να της βάζει πολύ δύσκολα, όμως βρήκε τον τρόπο να πετύχει τρία γκολ και να πάρει τρεις βαθμούς (3-1) και να περάσει με έναν αγώνα περισσότερο πάνω από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία νωρίτερα νίκησε εντός έδρας την Έβερτον. Έφυγε με 1-1 από το Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ η Μπράιτον.

Οι Reds είχαν την πρώτη καλή στιγμή με τον Αλεξάντερ-Άρνολντ στο 12′, όμως χρειάστηκε να περιμένουν μέχρι το 31′ για να ανοίξουν το σκορ και σε αυτό ήταν μέσα ο Άγγλος μπακ. Μετά από δική του εκτέλεση κόρνερ ο Ντιόγκο Ζότα με τρομερό άλμα νίκησε τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Αυτό, κόντρα σε ό,τι θα μπορούσε να περιμένει κανείς, δεν ήταν το σκορ του πρώτου μέρους, καθώς στο 45′ η Μπέρνλι «χτύπησε» με τον ίδιο τρόπο. Κόρνερ, κεφαλιά ο Ο’Σέι και 1-1.

Στο 52′ ο Λουίς Ντίας με κεφαλιά-ψαράκι στο πρώτο δοκάρι έπειτα από σέντρα του Έλιοτ έκανε το 2-1 έπειτα και από επιβεβαίωση από το VAR, όμως και πάλι η Λίβερπουλ δεν μπορούσε να ησυχάσει. Στο 64′ οι Φοφανά και Οντομπέρτ έχασαν απίθανη διπλή ευκαιρία για την Μπέρνλι και ο πρώτος τρία λεπτά μετά αστόχησε σε δεύτερο ανεπανάληπτο τετ-α-τετ. Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, αφού δεν το έβαλε η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί, το δέχθηκε το γκολ στο 79′ από την ωραία κεφαλιά του Νούνιες για το τελικό 3-1.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X