Το «αντίο» του Μοχαμάντι στην ΑΕΚ: «Η καρδιά μου είναι κιτρινόμαυρη - Έδινα τα πάντα για τον κόσμο αυτής της υπέροχης ομάδας» (ΦΩΤΟ)

Το «αντίο» του Μοχαμάντι στην ΑΕΚ: «Η καρδιά μου είναι κιτρινόμαυρη - Έδινα τα πάντα για τον κόσμο αυτής της υπέροχης ομάδας» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα του Μίλαντ Μοχαμάντι μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media, ο Μίλαντ Μοχαμάντι αποχαιρέτησε την ΑΕΚ, καθώς εδώ και λίγες μέρες συνεχίζει την καριέρα του στην Τουρκία και στην Άντανα Ντεμίρσπορ.

Ο Ιρανός στο μήνυμά του αναφέρει:

«Αγαπητή οικογένεια της ΑΕΚ,

Όταν σκέφτομαι την Αθήνα, η καρδιά μου βάφεται κιτρινόμαυρη. Με κάνατε να νιώσω σαν το σπίτι μου στην όμορφη πόλη της Αθήνας. Πετύχαμε σπουδαία πράγματα μαζί, συνέχεια έδινα τα πάντα για τον κόσμο αυτής της υπέροχης ομάδας.

Εύχομαι τα καλύτερα για τους συμπαίκτες μου, το προσωπικό και πάνω από όλα για τους οπαδούς! Η καρδιά μου είναι γεμάτη χαρά και τα μάτια μου γεμάτα δάκρυα. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις, αλλά προς ώρας αντίο. Σας ευχαριστώ για όλα!

Μίλαντ Μοχαμάντι»

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X