Σοκάρει η Αμίνα στο «My Style Rocks»: «Τον Ιούλιο του 2022 διαγνώστηκα με καρκίνο στον μαστό» (VIDEO)

Σοκάρει η Αμίνα στο «My Style Rocks»: «Τον Ιούλιο του 2022 διαγνώστηκα με καρκίνο στον μαστό» (VIDEO)

Η Αμίνα σόκαρε τους κριτές και τις συμπαίκτριές της στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αμίνα σόκαρε τους κριτές και τις συμπαίκτριές της με την αποκάλυψή της πως τον Ιούλιο του 2022 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks».

Όπως ανέφερε η παίκτρια με δάκρυα στα μάτια, ο λόγος που αποφάσισε να συμμετέχει για δεύτερη φορά στο διαγωνισμό και να διεκδικήσει τον τίτλο της νικήτριας είναι γιατί θέλει να περάσει στον κόσμο το μήνυμα: «Να μην το βάζουν κάτω».

Σε ερώτηση του Στέλιου Κουδουνάρη για το τι ήταν αυτό που την έκανε να ξαναγυρίσει στον διαγωνισμό αφού είχε ξαναπάει το 2020, η Αμίνα απάντησε: «2020 ήταν όταν ήμουν εδώ. Στο μεταξύ μεσολάβησαν πολλά πράγματα στη ζωή μου. Ένα από αυτά ήταν ότι τον Ιούλιο του 2022 διαγνώστηκα με καρκίνο στον μαστό και βρίσκομαι εδώ και θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες που έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο ή περνάνε κάτι τέτοιο ή στους ανθρώπους που είναι δίπλα σε ανθρώπους που εχουν περάσει ή περνάνε κάτι έτοιο να μην το βάζουν κάτω σε καμία περίπτωση και ότι δεν είναι μόνες. Για αυτό βρίσκομαι εδώ. Και γι’ αυτό θέλω να κερδίσω τον διαγωνισμό ακόμα και αν φαίνεται ότι δεν περνάω καλά».

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X