Γραφικός Καραπαπάς και στην απολογία του: «Την φούστα την είχα για μία φίλη μου - Έχω μετανιώσει, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος!»

Γραφικός Καραπαπάς και στην απολογία του: «Την φούστα την είχα για μία φίλη μου - Έχω μετανιώσει, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος!»
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Καραπαπάς εμφανίστηκε... μετανιωμένος για τη φούστα που πέταξε στον Τάκη Μπαλτάκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεταμελημένος εμφανίστηκε ο Κώστας Καραπαπάς στην απολογία του για τη φούστα που πέταξε στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η εισηγήτρια της Επιτροπής έχει προτείνει εξάμηνο αποκλεισμό από τα γήπεδα και 40.000 ευρώ πρόστιμο για τον Κώστα Καραπαπά, βάσει των άρθρων 13, 23 και 25 του Κώδικα Δεοντολογίας για προσβολή προσωπικότητας.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού στην απολογία του αναλώθηκε σε γραφικότητες, εμφανιζόμενος μετανιωμένος ενώ δικαιολογήθηκε για τη φούστα τονίζοντας πως την είχε μαζί του για να… την κάνει δώρο σε μια φίλη του!

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Έχω μετανιώσει από το πρώτο λεπτό για την πράξη μου. Μια πράξη που ούτε με τιμά, ούτε εκφράζει την κοσμοθεωρία μου. Μπορεί να διαφωνώ σε όλα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, όμως η πράξη αυτή ήταν απαράδεκτη για μένα. Ακόμα και οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι με κατέκριναν.

Υπήρξε ένταση πριν, αλλά έχω μετανιώσει γι’ αυτό που έγινε στο τέλος. Την είχα όντως μαζί μου τη φούστα, αλλά δεν είχα προσχεδιάσει να του την πετάξω, την είχα για να την κάνω δώρο στη φίλη μου. Ήταν μια πράξη που δεν με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν φέρομαι έτσι».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X