Αλ Κελαϊφί: «Η Παρί φεύγει από το Παρκ ντε Πρενς»

Αλ Κελαϊφί: «Η Παρί φεύγει από το Παρκ ντε Πρενς»
Photo Credits: INTIME

Φεύγει από το «σπίτι» της η Παρί Σεν Ζερμέν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, δήλωσε σήμερα (8/2) ότι ο σύλλογος ετοιμάζεται να αφήσει το «Παρκ ντε Πρενς», καθώς ο δήμος του Παρισιού επιβεβαίωσε πως το στάδιο δεν πωλείται. «Είναι υπερβολικά εύκολο να πούμε τώρα ότι το στάδιο δεν είναι πια προς πώληση. Ξέρουμε τι θέλουμε, σπαταλήσαμε χρόνια για να προσπαθήσουμε και να το αγοράσουμε. Είναι πιο εύκολο για μας τώρα, ξέρουμε τι θέλουμε. Έχει τελειώσει για μας. Θέλουμε να φύγουμε από το Παρκ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλ Κελαϊφί σε δημοσιογράφους, στη διάρκεια του Κογκρέσου της UEFA.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι η Παρί Σεν Ζερμέν γνωστοποίησε πως θα εξέταζε εναλλακτικές, αφού η δήμαρχος του Παρισιού, Αν Ινταλγκό, είχε δηλώσει ότι το γήπεδο δεν ήταν προς πώληση, θέση που ο δήμος της πόλης επιβεβαίωσε την Τρίτη (6/2). «Μια πώληση δεν είναι επιθυμητή, επειδή αυτή θα ήταν μια απόφαση χωρίς επιστροφή… Γι’ αυτό πρέπει να αποκλείσουμε την πώληση του Παρκ σήμερα. Δεν θέλουμε να ξεπουλήσουμε την κληρονομιά του Παρισιού» δήλωσε την Τρίτη (6/2) ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού της γαλλικής πρωτεύουσας, Πιέρ Ραμπαντάν.

Το «Παρκ ντε Πρενς» είναι το «σπίτι» της Παρί Σεν Ζερμέν από το 1974, τέσσερα χρόνια αφότου ιδρύθηκε ο σύλλογος.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X