H UEFA θέλει να διαλύσει την ESL μέσω του Μακρόν και της Ε.Ε

H UEFA θέλει να διαλύσει την ESL μέσω του Μακρόν και της Ε.Ε
Photo Credits: INTIME

Με τον Μανουέλ Μακρόν στο πλευρό της η UEFA θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια ώστε να τελειώσει οριστικά το project European Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H European Super League δικαιώθηκε στο ευρωπαϊκά δικαστήρια και συνεχίζει την προσπάθεια της να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Το «politico» ωστόσο φέρνει νέα δεδομένα και παρά τη δικαίωση της ESL από την ΕΕ, η τελευταία μπορεί να βοηθήσει στο να σβήσει οριστικά το όνειρο του Πέρεθ. Με μπροστάρη τον Μανουέλ Μακρόν η UEFA σχεδιάζει να βάλει μπρος στις… μηχανές της και να «τελειώσει» οριστικά την Super League.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλα τα μέλη της ΕΕ εκτός από την Ισπανία έχουν υπογράψει μια ειδική δήλωση, με την οποία πρακτικά δεν θα επιτρέπεται σε καμία ομάδα να συμμετάσχει σε κάποια άλλη διοργάνωση, εκτός της UEFA. Προϋπόθεση για να συμμετάσχουν οι συλλόγοι στα εθνικά τους πρωταθλήματα θα είναι η αποκλειστική συμμετοχή τους μονάχα στις διοργανώσεις της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, σύμφωνα με τη νέα νομοθετική ρύθμιση.

Ο Μανουέλ Μακρόν φέρεται να είναι ο μπροστάρης του πλάνου αυτού, προσπαθώντας να πείσει την Ευρωπαϊκή Ένωση να δεχτεί τη νέα νομοθεσία. Βέβαια τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο, καθώς η ΕΕ ήταν αυτή που δικαίωσε πριν από δύο μήνες την European Super League.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X